The Body Shop 24 Happy Days Ultimate Advent Calender | Min julkalender

The Body Shop 24 Happy Days Ultimate Advent Calender
För någon vecka sedan fick jag ett bautastort paket från The Body Shop innehållandes denna pärla: The Body Shop 24 Happy Days Ultimate Advent Calender! Jag har inte haft någon kalender på ganska länge, vare sig choklad eller med något spännande, så jag blev jätteglad och kommer köra denna som min julkalender detta år! Av denna anledning kommer jag INTE visa er vad som finns i, för jag vill inte veta själv, däremot kommer jag posta en bild på innehållsspecifikationen. Välj själv om du vill läsa 😉 The Body Shop 24 Happy Days Ultimate Advent Calender är helt cruelty free, kanske inte helt vegansk, och den blir din för 1200 kr.

Har du någon julkalender till julen? Eller brukar du skippa det?
The Body Shop 24 Happy Days Ultimate Advent Calender*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *