The Power Of Ögonbrynsfärg

I fredags stod jag och kollade mig i spegeln och ba “När trillade mina ögonbryn av? Börjar jag få skallig i brynen?” – de såg så mesiga ut. Då slog det mig att det faktiskt säkert var 3 veckor sedan de hade en dejt med lite ögonbrynsfärg och tänkte att det är ett perfekt tillfälle att faktiskt visa hur mycket lite ögonbrynsfärg gör! Dock tor jag faktiskt att mina ögonbryn är lite vintertrötta, för de ser inte fullt lika fluffiga ut som vanligt… Du som läst min blogg ett längre tag vet att jag drömt om ögonbryn a la Brooke Shields i ungefär 500 år, så jag har bara let them run free för att maximera buskigheten. I alla fall, vill du se hur jag färgar brynen klickar du här. Nedan kommer resultatet av ögonbrynsfärg!

/This Friday, I stood and looked in the mirror and was like “When did my eyebrows fell off? Do I start to get bald in my brows?” – They looked so wimpy. Then it struck me that it is over 3 weeks since they had a date with some eyebrow color and thought that it is a perfect opportunity to actually show how much a little eyebrow color does! However I actually believe that my eyebrows are a little winter weary, for they do not look quite as fluffy as usual … If you’ve been with me on the blog a while, you perhaps know I’ve been dreaming of eyebrows a la Brooke Shields, so I have simply let them run free to maximize the fluffiness. In any case, you want to see how I color the brows, click here. Below is the result of eyebrow color!

Ögonbrynsfärg resultatFöre ögonbrynfärg. Som till synes har jag ändå rätt mörka bryn (och fransar), men visst ser de lite tunnare ut än vanligt? Och varsågod för den bistra verkligheten med mörk och lila hud under ögonen. Det är så jag ser ut när jag inte har worked my magic med smink.

/Before eyebrow color. As apparently I still have quite dark brows (and lashes). And here, have a glimpse of the harsh reality of my dark and purple skin under the eyes. That is how I look when I have not worked my magic makeup.

Ögonbrynsfärg resultatEfter ögonsbrynsfärg. TADAAAA mindre skallig med bättre fluff och mättnad.

/After eyebrow color. Less bald and better fluff and saturation.

Bara för att det ska bli enklare att jämföra:

/For the comparison: 
Ögonbrynsfärg resultat före och efter

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sexton =