Tips: GlossGods

Tips nummer fyra på min lista av små/lokala företag jag tycker att du borde stödja är Umeåbaserade GlossGods! Detta är ett företag byggt av kvinnor och grundaren Marielle var 22 år när företaget startade. När jag var 22 tyckte jag det var kul att festa, frilansa lite och drömde om en hund haha. GlossGods har även en makeupartistutbildning, en butk och en frisörsalong lokalt i Umeå, så bor du där kan du tuta förbi och plocka upp och känna på produkter.

För oss som bor på avstånd vill jag därför tipsa om några produkter från GlossGods egna märke som jag tycker är skitbra. Allt från GlossGods är förresten cruelty free och de har massor av veganska produkter. Just nu kan du använda koden HOPE20 så får du 20% rabatt på din order 🙂 klicka här för att komma till hemsidan.

Instablur Gel Powder är en rätt speciell produkt, på helt rätt sätt! Det är ett blurrande gelpuder som du antingen kan svepa med en liten borste där det behövs mattas och blurras. Eller så kan du faktiskt använda den under sminket som en primer. Jag som är torr gillar bäst att använda detta som en touch up-produkt, för trots en torris är min näsa ibland lite oljig och jag har textur på vissa områden i ansiktet. Vegansk! Läs mer här.
Glossgods Skinderella Pumpkin Patch Me Up Glossgods Skinderella Pumpkin Patch Me UpPumpkin Patch Me Up är en mask som doftar härligt (pepparkaka i min näsa) och som ger lyster. Exfolierar lätt men fungerar även djuprengörande vilket är perfa för en alla er som vill slå två flugor i en smäll. Masken innehåller honung, som fungerar återfuktande, men det gör även att masken inte är vegansk. Läs mer här.
Nytt i GlossGods sortiment är deras egna paletter, här ser nu You’re The One som Linda-Marie tagit fram i samarbete. Just denna palett har jag inte testat, men jag har testat andra av skuggorna och de är superbra. Smöriga, pigmenterade, lätta att arbeta med och fungerar oavsett kunskapsgrad. Det finns nu fyra fina paletter att välja på! Se mer här.

Vill nämna att INGA av de tips jag delar med mig av är samarbeten, detta är helt enkelt företag som jag gillar och vill lyfta lite extra. Företag och produkter som jag helt enkelt står bakom och gärna vill ha kvar när skiten är över.

Ps. Snart kommer en ”vanlig” post.

(Tryck på hjärtat om du gillar inlägget, det blir enklare för mig att ha koll på vad ni vill läsa mer om då)

18

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *