Teal hair

Tips: Louise H Salong

Teal hairLouise H är en frisörsalong i Örebro som jag gått till i kanske… 4-5 år? Jag är lite osäker, men det tog mig ett tag att hitta en salong i Örebro som jag trivdes med. När jag bodde i Malmö tog min vän Madde hand om mig. Efter att jag flyttade till Örebro testade jag runt lite, hittade inget ställe jag gillade ordentligt så vände mig istället till Salong Ida – d.v.s klipp och färg hemma i badrummet… Men som ni vet blir det inte alltid helt hundra.

Hur jag hittade till Louise H är jag lite osäker på, förmodligen rekommendationsvägen. Jag har testat tre av deras frisörer (ja, jag är en av dem som hoppar runt mellan frisörer, sue me) och alla har varit oerhört lyhörda och duktiga på olika sätt. Så med andra ord: superrekommendation. Att salongen sedan är en färgspya gör inte saken sämre. Det är lätt att känna sig hemma.

Nu är jag hundra procent med på att det kanske inte är superlockande att boka klipp- och färgtid just nu, men rekommenderar helt klart att du stöttar din favoritsalong (eller min) genom att införskaffa dina hårvårdsprodukter därifrån. Hos Louise H finns bland annat produkter från L’anza som är cruelty free. Dessvärre har jag sämre koll på vad från L’anza som är veganskt, men det är ju bara en googling bort om det finns en intressant produkt.

På bilden ser ni en av de färger och klipp jag kommit hem med. Denna frisyr är tagen från orange hår!! Det ni.

Louise H hemsida hittar du här.

(Tryck på hjärtat om du gillar inlägget, det blir enklare för mig att ha koll på vad ni vill läsa mer om då)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *