Två härliga penslar från JACKS Beauty Line

jacks beautyline jacks beautylineDessa två härliga penslar kom till mig i förra veckan, de kommer från märket JACKS Beauty Line vars borstar är handgjorda, dvs att varje pensel är unik i sin design, något som jag som sminknörd går igång på! Majoriteten av borstarna är veganska supermjuka och härliga.

Penslarna jag har här är nummer 9 och 7. Den förstnämnda är helt löjligt mjuk och jag kan knappt förstå att den är gjord av syntet. Bäst passar den (enligt mig) till att lägga highlighter och contour med, samt att köra lite finlir med puder. Favorit hos mig.

Hela kollektionen har priser på mellan 99-520 kr och innehåller 17 borstar.
*Pressutskick

********************UPDATE********************
Borste nummer 7 är inte vegansk utan gjord av gethår. Trodde fallet var att alla jag skulle få hem var veganska eftersom jag pratat med presskontakten innan… Således rekommenderar jag endast borste nummer 9.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =