bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara Petite Precision Brush

bareminerals lash domination volumizing mascara petite precision brushbareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara Petite Precision Brush är ett nytt tillskott i bareMinerals sortiment som släpptes i maj i år. Detta är en 10-i-1 mascara och den ska inte kladda och lovar att hålla hela dagen. Just denna är i utförandet Petite Precision Brush, så om jag förstått det hela rätt så är detta en variant av deras “klassiska” Lash Domination (denna har jag ej testat). Helt ärligt hade jag inga förväntningar överhuvudtaget när jag testade denna, hade inte läst något av informationen i pressutskicket och läste knappt på förpackningen, jag bara ryckte den till mig och körde. And I lööööööööv it!!!
bareminerals lash domination volumizing mascara petite precision brushEgentligen är inte detta min typ av borste alls, jag är lite old school och föredrar de helt raka, klassiska borstarna av fiber och dras inte så mycket emot lustiga former eller gummi eller plast. Denna är som namnet antyder ganska petite du säkert ser gjord av plast/gummi. Förvånande nog är jag stormförtjust i typ allt med denna mascara, t o m borsten och mina fransar blir helt fantabulösa. Se nedan!
bareminerals lash domination volumizing mascara petite precision brushDetta är ETT (välarbetat) lager. Ett!!!! Nu kanske man kan påpeka att det finns någon liten klump här och var, men det skiter jag högaktningsfullt i eftersom ingen ändå tittar på mina fransar så nära och eftersom jag oftast använder skuggor. Finishen på bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara är lite stel, vilket jag gillar. Vi snackar inte stel som en vattenfast mascara, men inte heller sådär mjuk och smetig, vilket säger mig att den nog håller bråkiga, raka fransar i ganska bra schack. Själv har jag rätt böjda i mig själv, så jag känner inte riktigt att jag kan bedöma detta.

Längd – Förlänger rätt ordentligt!

Volym – Asabra! Jag har rätt många men tunna fransar och denna får mina ögon att se riktigt lövely ut.

Effektivitet – Arbetas in väldigt snabbt. Akta dig bara för att få för mycket produkt på borsten.

Vattenresistent – Nej, men den smular inte ett dugg och smetar inte heller. Jag gjorde det fantastiska testet åt er där jag gick och lade mig rund om fötterna med ett full makeup face on, och så länge jag inte sovit stilla som en prinsessa så varken smular eller smetar denna. Jag var faktiskt nästan lika söt som när jag gick och lade mi, minus bakfyllan då.

Hållbarhet – Se ovan. ASABRA!

Pris: Rekommenderat 295 kr/8,5 ml (lite smådyrt)

Betyg: Full pott för mig, 5/5. I love it. Ersätter lätt min icke cruelty free mascara som jag sörjt ett tag.

*Pressutskick

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] jag såg att Ida verkligen gillade bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara Petite Precision Brush (lite för […]

  2. […] från bareMinerals! De trillade ner i brevlådan för någon månad sedan tillsammans med mascaran Lash Domination som jag visade er. Som du säkert ser är alla produkter olika typer av basprodukter; en bronzer, […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *