Veganska sminkborstar från EcoTools

Häromdagen tipsade jag er om några lite mer upscale penslar från JACKS Beautyline, idag tänkte jag att vi istället ska titta på några riktigt plånboksvänliga, veganska OCH miljövänliga penslar och borstar från EcoTools. Om du inte känner till EcoTools så är det ett märke som profilerat sig på att göra just ekovänliga skönhetsverktyg av återvunnet aluminium, bambu och alla förpackningar är gjorda är återvunna material, men bäst är så klart att de är 100% cruelty free!  EcoTools gör alla typer av skönhetsverktyg – allt från hårborstar till sminkborstar till coqnacsvampar.

ecotools six piece starter setecotools six piece starter setVi börjar med EcoTools Six Piece Starter Set som egentligen är ett set som passar sig allra bäst till att lägga basprodukter. Enligt min åsikt saknas det bara en mindre rouge/highlighter/contour-borste för att göra detta set komplett. Min favorit bland dessa är Angled Eyeliner (borste nummer fyra från vänster) som är superbra till att lägga mjuka eyelinervingar med skugga och att fylla i brynen med! Detta set för du för den lilla pengen av 250 kr. Eleven.se säljer dem just nu för 200 kr!
ecotools eye enhancing duo set ecotools eye enhancing duo set ecotools eye enhancing duo setSedan har vi  EcoTools Eye Enhancing Duo Set som innehåller två verktyg med en borste i varje ände, så egentligen fyra borstar! Just detta set tycker jag är grymt bra!! Borsten är mjuka och alla “ändor” har sin funktion, framför allt för den som gillar att skugga. Är du nybörjare och är sugen på att börja med olika skuggningar, men inte vill lägga några stora pengar på borstar är detta ett grymt nybörjarkit! Pris på dessa ligger på mellan 120-159 kr. Sett lite olika!

Känner du till EcoTools sedan tidigare eller är de nya för dig? Har du testat något från dem? Och bryr du dig om dina penslar är gjorda av syntet eller päls?

*Pressutskick

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *