Vem har egentligen tid?

Alltså, jag märker att jag i princip aldrig har jobbat kontorstider i hela mitt liv! Jag hatar att gå upp tidigt (i alla fall regelbundet, en gång ibland gör inget) och jag förstår att folk som jobbar dagtid ofta ser sunkiga ut, för let’s get real, de flesta prioriterar ju faktiskt en halvtimmes extra sömn framför att sminka sig….

…utom jag då. Jag mår skitdåligt av att gå runt och se ut som ett lik en hel dag, jag menar, går man upp tidigt ser man förjävlig ut no matter what, och då är det bara att fräscha upp sig! Tycker alltid jag känner mig gladare när jag är fin och fräsch så kommer helt enkelt lida av sömnbrist ett tag framöver. Behöver dock poängtera att jag inte kör smokey eyes eller något så ambitiöst, en enkel vardagsmake med en gnutta eyeliner eller läppstift funkar bra! Däremot funderar jag på hur de som kör en full makeup med allt orkar? Ni måste ju å upp kl 4 på morgonen!

Anyway, vart jag ville komma med detta inlägg är att av denna anledning har det inte blivit en endaste sminkbild den här veckan pga oinspirerande sminkningar. Ska dock försöka sno ihop något vettigt under veckans gång. Idag blir det bara lite shyssta sminkningar hämtade från min inspirationsmapp!

Blått till bruna ögon är så fantastiskt snyggt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *