Makeuplook: Smokey Eyes

smokey eyesAlltså, något jag älskar att bära, men hatar att göra (i sminkväg) är en svart sotning. Alla som någon gjort en sitter säkert och nickar med medhåll. Men när jag gjorde denna gick det förvånansvärt smärtfritt och jag blev inte ens frustrerad en gång, detta för att jag nog hittat en av de bästa svarta skuggor jag någonsin testat: Makeup Geek – Corruption. Satan i gatan vad lättarbetad och pigmenterad den är! I adore! Ovanpå den har jag duttat lite av Entropy från NABLA. Me gusta! Gillar du att göra svarta sotningar, eller är det lite samma känsla som jag har inför det?

Bas
Vita Liberata Capture The Light Illuminating Skin Finish Latet Light (som primer och bas)
The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun
Make Up For Ever Ultra HD Foundation Y315
FACE Stockholm Matte Finishing Powder
Urban Decay Naked Skin Concealer Light Neutral
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle + Caramel
NARS Blusher Orgasm

Ögon
NYX Control Freak Eyebrow Gel
Viva La Diva Eyebrow Fine Liner Mitad
NABLA Velvetline Bombay Black
NABLA Eyeshadow Entropy + Petra
Makeup Geek Corruption
IDUN Eir Mascara

Läppar
MAKIASH Lipgloss Nude Plum

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *