Ny bloggdesign!

sminkblogg
Tjenixen twixen kompizar! Jag har stylat om min blogg! Fick lite feeling (det känns som att jag ofta får lite feeling..?) och satte min och byggde om lite! Fördelen med att jobba med webbdesign är ju att det går bra att få feeling och vilja bygga om sin hemsida en fredagkväll…! Personligen tycker jag det blev mycket snyggare, fräschare och mer stilrent liksom, inte så plottrigt. Det kan hända att jag gör fler förändringar, tror att jag är klar, men man vet ju aldrig. Ambivalent osv.

Vad tycker ni? Jag hoppas att ni också gillar det! Skulle det vara något som är konstigt eller inte funkar som det ska så ber jag er att hojta till! Vill ju att det ska vara så trevligt som möjligt för er att kolla runt här! 🙂

3 Kommentarer
 1. Sara
  Sara says:

  Designen är jättefin, gillar den mycket. Dock tar bannern, som hänger med när man scrollar ner, upp nästan halva min skär, vilket gör det svårt att se bild och text samtidigt. Jag läser på en iPad och går direkt till bloggen i sin helhet. Såg att bannen inte följde med på samma sätt när man gick in i detta enskilda inlägg för att kommentera. Hoppas du förstår vad jag menar. Slutligen tack för en bra och inspirerande blogg.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej! Tack för feedback! Ska kolla på om jag kan fixa så den anpassar sig lite bättre till paddor! På min egen iPad täcker den ca 1/3 av skärmen, vad har du för typ av padda? Kul att du gillar min blogg!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *