REN Skincare Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm

Ren skincare Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing BalmAlltså, jag måste bara säga att jag älskar REN som märke – alla deras produkter gör exakt vad de ska och många gånger lite till, nästan alla är veganska, de testar inte på djur och priserna är inte helt fruktansvärda, utan faktiskt helt okej. Nej, det är ju inga budgetprodukter, men de är inte heller oöverkomliga! REN Skincare Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm är inget undantag! Jag gillar verkligen denna rengöring, och jag ska förklara varför!

Jag har insett att jag absolut bäst gillar att rengöra med olja, rengöringsmjölk eller balm, traditionella tvålaktiga rengöringar är inte riktigt min tekopp, det känns lite som att de torkar ut min hud, medan oljor, rengöringsmjölk och balm gör rent ordentligt, fast på ett snällare sätt. Nu har jag hud som för det mesta är torr, som ibland kan bli lite fet i t-zonen, vilket gör att jag inte gillar squeaky clean-känslan, helt ärligt gillar jag nog faktiskt bäst när huden är lite oljig och klibbig…. Haha!

REN Skincare Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm är ett balm som appliceras på torr hud. Jag rekommenderar att du tar en liten klutt, värmer upp den mellan handflatorna och börjar från mitten av ansiktet och arbetar dig ut, massera med fingertopparna och lös upp sminket. Gör du rätt, kommer du med största sannolikhet vara grå i hela nyllet. När du utfört detta steg blöter du fingertopparna med vatten och masserar återigen med fingertopparna. Till detta balm följer det en liten handduk (ej med på bild pga mindre ren) som du sedan blöter med varmt vatten och torkar bort produkten. Jag brukar behöva skölja ur den en gång och upprepa torkningen, oftast räcker detta för att jag ska vara mjuk och ren! Det fina är att den lilla duken fungerar exfolierande, så även om balmet är väldigt snällt får man ändå bort lite torrhet.

Att tänka på är att inte dränka nyllet med vatten när du har Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm nära ögonen, det gjorde jag testade produkten första gången och då rann produkten i ögonen och det sved aningens. Eller rätt mycket, vem fan försöker jag lura. Men detta är också det enda negativa jag kan komma på! Är du lite sparsam med vattnet är detta inga problem. Om du som jag är lat och inte pallar tvätta duken i maskin efter varje omgång kan du bara dränka den i tvål och tvätta rent. Funkar finfint! (Har till och med fått bort liquid lipstick ur den med tvål).

REN Skincare Rosa Centifolia No.1 Purity Cleansing Balm ligger på ca 300 kr/100 ml. Jag kommer med största sannolikhet köpa hem denna igen när den är slut!

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *