We Are Freckled

we are freckled
Jag måste bara visa We Are Freckled som kanske är världens finaste bok! Nu är jag så klart mer än tusen procent partisk då det är min egenvalda lillebror och vän Jonas Carmhagen som är den kreativa hjärnan bakom verket. Du som hängt med hos mig ett tag har nog uppfattat att jag älskar fräknar och önskar att jag hade fler än de få mesiga som befinner sig på mina kindben, hade jag haft fler fräknar hade jag för övrigt krävt att få vara med i boken…

we are freckled we are freckled we are freckledNågra av mina favoritbilder. Önskar för övrigt att jag hade tagit sista bilden till vänster. Så vansinnigt vacker. Eller jag önskar nog mest att jag varit naturligt rödhårig och hade haft fler fräknar! Boken innehåller fantastiska foton på människor i alla åldrar med alla möjliga etnicitet och utseenden, dessutom finns det personliga berättelser från de som porträtterats om deras fräknar.

we are freckledJonas är för övrigt vännen jag berättade om i en av mina videor som jag letade upp på Facebook när jag pluggade till makeupartist. Hade ingen skam i kroppen, utan lade till några duktiga fotografer och det är jag glad för idag.

We Are Freckled finns på wearefreckled.com och om du bor i Örebro och vill köpa boken i fysisk butik, så säljer Nice Presenter på Marieberg den.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *