IsaDora Riviera Spring Collection

isadora rivieraIsaDora Riviera Spring Collection är suuuuuperfin! Älskar att den känns så himla 60s! I kollektionen finner vi matta, frostiga lack, rosa nudefärger till läpparna, eyeliner, läppglans, mascara och två fina paletter. Eyelinern och mascaran tittar vi närmare på i ett annat inlägg, så dem kommer jag inte fokusera på idag.

isadora velvet matt nailsEgentligen innehåller kollektionen 6 lack, men klantig som jag är råkade jag glömma att fota ett, vilket dessutom är mitt favoritlack. Jag lovar att visa det en annan dag. Alla Velvet Matt Nails har riktigt bra hållbarhet och är nog mina favoritlack från IsaDora, så för mig känns det jättekul med en drös nya färger.
Från vänster: 826 Velvet White, 831 Spring Light, 830 Blue Cloud, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar.

isadora nude rose nude sandPaletterna känns väldigt användbara, även om kanske inte något helt nytt, men de funkar liksom. Neutrala nudes slår aldrig fel!
Från vänster: 05 Nude Rose, 06 Nude Sand

isadora twist-up matt lips
Och sist ut IsaDora Twist-up Matt Lips. Jag är ett fan och älskar att de har släppt så många färger #vågavägraläppglans.
Från vänster: 51 Bohemian, 69 Nude Rose, 70 Vintage Pink, 49 Bare ‘n Beautiful

Allt finns i butik nu, priser från 79-159 kr.

*Pressutskick

7 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *