2017 – vilket underligt år

2017 har på många sätt varit ett så himla underligt år för mig. Känslomässigt förvirrande med massa härliga höjdpunkter men också riktigt jävla ruttna dagar. Precis som Molkan tänkte jag sammanfatta för er lite hur detta år har varit. Vissa saker kanske ni kommer ihåg!


JANUARI
Daisy beauty expo 2017
En av årets bästa och sämsta månader. Daisy Beauty Expo hände och det är alltid superkul. Jag fick umgås med fina Viola och en hög av Sveriges absolut underbaraste tjejer. Januari var även månaden som min mamma gick bort och jag var så himla trasig och liten.

FEBRUARI
Detta var en av de värsta månaderna på året. Jag och mina syskon började att ta hand om allt inför mammas begravning och var ledsna och upprörda. Jag hade så lätt till tårar att jag en kväll bröt bröt ihop när jag såg att jag hade fått med min en köttburgare hem från Max drive through och inte en veg. Jag började även samla på mig en jäkla massa växter, som någon slags terapi.

MARS
Denna månad blev jag nominerad Årets Beauty Influencer av Bangerhead, en tävling som jag dessutom vann! Minns att jag blev så himla glad, smickrad och rörd över att ni röstat på mig. Tack igen för det <3

APRIL
Personligen började jag komma lite på fötter och var inte lika skör mer, men Stockholm utsattes för terrordådet och det kändes så himla overkligt och sjukt. Kan fortfarande än idag inte riktigt förstå att det hände.

MAJ
En lite ljusare månad. Jag åkte till Göteborg och visade er produkter från Linda Hallbergs sminkkollektion. Då fick jag även chansen att mysa med fina Aida och Viola. Detta är även månaden då min storebror gifte sig, i all sorg var det fint med lite kärlek.

JUNI
Nyx Nordic Face AwardsI juni hände det grejer. Månaden inleddes med att jag fick åka med The Body Shop till London på ett event med fokus på deras kampanj mot djurtester (passar ju mig som handen i handsken). Jag, Viola, Anna-Karin, Evelina och några till fick bo på The Curtain och äta god mat. Denna månad fick vi (jag?) klart vårt sovrum hemma, vårt mest eftersatta rum, ni vet det där som man bara stänger när man får besök, haha. Jag var även på Nyx Nordic Face Awards där fina Evelina knep första platsen! Här flyttade även lilla Ninja in till oss!

JULI
Under sommaren fick jag en hel del mindre och större utbrott på företag gällande djurtester. Under min semester satte jag ihop undersidan där jag listar olika märken som inte testar på djur. Denna lista försöker jag att underhålla, men jag glömmer den lite då och då. Många av er har sagt att ni uppskattar den massor och använder som shoppingguide, vilket jag tycker är himla kul. Tillsammans kan vi förhoppningsvis minska djurs lidande.

AUGUSTI
classic smokey eyeJag minns inte riktigt vad som hände i augusti, bara att det för mig var en lite jobbigare månad. Den som förlorat en närstående vet att sorgen kommer och går och i augusti var den lite värre, vilket också syns på antalet blogginlägg jag fick ur mig, 8 stycken, inte så kaxigt.

SEPTEMBER
Jag fick ett mindre utbrott på marknadsföringen av parfymen Marsha och skällde. Man ändrade sedan marknadsföringen till ett sätt som kändes tusen gånger finare. Detta är även en parfym som jag idag uppskattar och tycker om doften av! Här började jag även spotta ur mig halloween-makeuper.

OKTOBER
Daisy Beauty RomJag fick åka till Rom med Daisy Beauty och fick umgås massor med fina Karin och andra härliga människor. En resa som var bra för mig på alla sätt utom sömnen. Jag gillar att ha roligt för mycket.

NOVEMBER
Satanic demon makeupÅrets bästa högtid var, halloween om du inte kunde lista ut. November var också en månad där jag inte var så glad, jag drömde mycket om min döda mor och vaknade ledsen många gånger. Jag fick även se ett av mina favoritband, Queens of The Stone Age och dessutom hänga med dem efter konserten.

DECEMBER
The Body Shop Glitter Dust PinkDenna månad gjorde jag min första tatuering, något jag tänkt på i många år men inte gjort. I efterhand har jag insett att det är för att jag inte hade hittat rätt tatuerare.

Nu kommer jag skamlöst att kopiera Molkan, men jag gillade följande sammanfattning.

ÅRETS BÄSTA BLOGGINLÄGG
De blogginlägg som jag tyckt varit speciellt bra och tycker att du ska ta dig tiden att läsa:

Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick Swatches – här swatchade jag ALLA Nablas nya läppstift.
Mum Says I’m Pretty.
Samlingssidan för cruelty free skönhet. Inget regelrätt blogginlägg, men en undersida av min hemsida som jag är speciellt nöjd med.

STATISTIK
• Under 2017 har jag hittills producerat 205 blogginlägg.
• Det inlägg som ni gillat allra mest är när jag skällde på parfymen Marsha.
• Mest trafik hade inlägget om min mammas bortgång.

2 Kommentarer
  1. Emelie
    Emelie says:

    Jag förlorade min mamma för snart tio år sedan, jag var 20 år och det hände på sommaren. Jag var så fruktansvärt trasig den sommaren.. Sen är det som du säger, det kommer och går den där sorgen men saknaden finns alltid. Jag antar att man saknar och sörjer på olika sätt beroende på var i livet man ligger. Vet att jag var ganska upprörd för snart två år sen när jag gifte mig att min mamma inte fick närvara. <3

    Svara
    • Ida
      Ida says:

      Ja, det är verkligen så, det går upp och ner. När min bror gifte sig var jag rätt upprörd också. Båda mina föräldrar är döda och det blev så mycket mer tydligt då än vad det annars skulle varit.

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *