Makeuplook: Better Together

Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye CollectionDu som följer mig på instagram såg säkert att jag häromdagen fick Too Faced x Kat Von D Better Together Eye Collection innehållande en magnetisk hjärtpalett med tolv skuggor, sex från vardera märke samt deras bästsäljare Too Faced Better Than Sex Mascara och Kat Von D Tattoo Liner, nu antar jag krasst att de flesta makeupnördar redan sett mascaran och linern, så jag kommer vara prata paletterna. Eftersom jag har en relativt stark relation med allt som är lite fult, läskigt och överdrivet klickade så klart min hjärna lite, lite mer med Kat Von Ds sida av paletten, framför allt med den röda skuggan, Swoon.
Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye Collection Too Faced x Kat Von D Better Together Ultimate Eye CollectionNu har jag inte hunnit testköra hela paletten, alltså båda sidorna, men jag tycker verkligen att det är mycket produkt för pengarna. Jag vet att 665:- är mycket pengar, men tänk att du får tolv skuggor från två märken som generellt håller god kvalitet PLUS fullstorlek av Better Than Sex och Tattoo Liner. Så med andra ord, känner du att du är en person som skulle kunna lägga en sådan summa på skönhetsprodukter och om du dessutom gillar du dessa färger och behöver ny mascara och eyeliner kan du egentligen bara köra. Du hittar Too Faced x Kat Von D Better Together Eye Collection på Sephora. Inte djurtestad.

*Pressutskick
Too Faced x Kat Von D Better Together Eye CollectionSom jag skrev fick jag superklick med skuggan Swoon och kunde således inte hålla mig från att knåpa ihop en sminkning. Jag har använt Swoon, Devotion och Por Vida för skuggningen och sedan Better Than Sex till fransarna. Swoon kan KANSKE vara en av de rödaste skuggor jag har i min ägo och den är helt amazeballs att sminka med. Här har ni lite bilder på hur det kan se ut!
Too Faced x Kat Von D Better Together Eye Collection Too Faced x Kat Von D Better Together Eye Collection

1

6 Kommentarer
 1. Lina
  Lina says:

  Den röda skuggan är ju helt to die for! <3 Hade tänkt skippa denna, men nu är jag rätt sugen på att slänga pengar åt Sephoras håll ändå…

  Svara
 2. Mara
  Mara says:

  Alltså röd ögonskuuga är ju en sån där grej jag tycker är lite läskig men gu vad fint!!

  ps är förresten supernyfiken på nagellacket?? Perfekta gula färgen!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Ja men rött är ju lite sådär att man är rädd att se sjuk ut, men hörs det tillräckligt hårt är det skitcoolt!

   Det är ett från 3ina! Kommer inte på vad det heter, men håll utkik här på bloggen för det kommer snart upp!

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] bort. Däribland har vi Kat Von D – Swoon, den fantastiska röda skuggan som finns i Better Together-paletten som släpptes tillsammans med Too Faced. Kat Von Ds del är helt jävla magisk, men jag […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *