Makeuplook: Hollow Talk

Natural makeupVissa dagar finns det få saker som känns så rätt som en sådär Supernaturlig Sminkning TM. Men vi vet ju alla att de dagarna kräver en del lovin på ansiktet i form av hudvård osv för att det ska se bra ut. Idag har jag spenderat halva dagen i badkaret (najs) och lagt hela tre olika ansiktsmasker samt färgat brynen. För övrigt måste jag bara säga att Makiash Perfect Finish Loose Powder (länk till blogginlägg) nog är det bästa puder jag vet. Det smoothar ut huden och fixerar så jävla fint. Huden ser liksom bara sådär underbart blurrad ut. Mums.

Till min Supernaturliga Sminkning TM har jag använt följande:
The Body Shop Fresh Nude Foundation Bora Bora Tiare 012
NYX HD Concealer Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Illamasqua Powder Blusher Lover
Läppbalsam

4

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *