Makeuplook: Play My Worries Away

Brukar ni kolla på Eurovision? Vanligtvis (dvs den största delen av mitt vuxna liv) har jag inte sett det, men de senaste åren har jag haft vänner som gillar att kolla på ESC. Så lite för att visa min laganda (samt pga kul) så dränkte jag mig själv i glitter! Jag använde typ fem olika slags glitter och körde stenhår. Kände mig superfin och det ligger glitter överallt hos min kompis och lite här och var hemma.

På tal om ESC kan jag känna att det är dags att plocka bort jurygrupperna, de verkar inte riktigt hänga med i verkligheten? När verkligheten, som är mixad av åldrar, klass, kön osv röstade såg resultatet annorlunda ut. Kan tycka att det är lite löjligt att en grupp människor, som med största sannolikhet är några av sitt lands mest privilegierade, ska visa vad olika länder tycker? Framför allt när deras åsikter inte alls verkar spegla vad allmänheten – verklighetens människor – tycker. Med det sagt är jag ca 0% bitter över att inte Sverige vann, det är för mig lite skit samma. Tycker det nästan är lite bra för att vi ska ändra något till nästa år, det kanske är dags för lite nya låtskrivare och grupper att få ta plats och inte skämtband som Rolandz…
Nu är ljuset lite knasigt på bilderna, så medveten om att ögonen ser olika intensiva ut, men sånt e livet som hobbyfotograf.

BAS
Lumene Natural Glow Foundation – 2 Ivory
Viva la Diva Concealer With Argan – Pure Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
bareMinerals Invisible Bronzer – Fair to Light
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Maffei
Nabla Blossom Blush – Kendra
Cover Fx Glitter Drops – Lunar

ÖGON
.Färg Collection Hyperflex Shadow – Medelhav + Björk + Vanilj
Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette – 13th Floor
Palina Drama Queen Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayon – Calm Mood

LÄPPAR
TooFaced Lip Injection

GLITTER
.Färg Collection Glitter – Vitsilver
Glisten Cosmetics – använde fem glitter från dem, men det står inget på förpackningarna och glittret verkar inte finnas kvar…
Stjärnor från Panduro

5

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *