Adventslucka 4 | The Body Shop


God jul på er kära vänner! Nu är det julafton och jag hoppas ni får en bra julafton utan jobbiga rasistiska och homofobiska släktingar, onödiga bråk och stress. Må ni få härlig stämning och god mat utan döda djur på tallriken. I samarbete med The Body Shop tävlar jag som sista tävling ut ett kit med vegansk hudvård till ett värde av över 2000 kr. Otroligt generöst och ett par av mina favoritprodukter som jag använder dagligen i min hudvårdsrutin ingår – lucky you!

Du vinner följande:
Japanese Matcha Tea Mask
Facial Mask Brush
Youth Liquid Peel
Youth Essence Lotion
Youth Concentrate (serum)
Youth Fresh Emulsion SPF 20
Youth Eye Concentrate
Wonderblur Youth Skin Smoother

Youth Concentrate är ett av mina favoritserum och jag tror att jag är inne på flaska nummer tre. Av Youth Eye Concentrate (som jag skrev om i mitt blogginlägg om mina ögonkrämer) så har jag säkert avverkat fem förpackningar!

Såhär tävlar du:

Lägg en kommentar och berätta lite om dig själv. Annars vill jag bara uppmana till att skriva under The Body Shops namninsamling mot djurtester. Har du redan skrivit på (vilket jag hoppas) kanske du kan tvinga mamma, pappa och kusinen att skriva på – namninsamlingen hittar du här.
Tävlingen pågår till och med 31/12-17 och vinnaren presenteras förhoppningsvis 1/1-18. Glöm inte att lämna din mailadress och att dubbelkolla att du stavat rätt. Svarar inte vinnaren inom 72 h dras en ny vinnare, detta går ej att överklaga, sori. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. GLÖM INTE att kolla in Instagram, där tävlar jag ut en jäkla massa smink… 😉

Detta inlägg sponsras av The Body Shop.

14 Kommentarer
 1. Natasha
  Natasha says:

  Valde att plugga estetik och filosofi på högskola direkt efter gymnasiet och har inte ångrat en sekund, trots att jag konstant fått frågan “aha, vad blir man av det?” i fyra år. Åkte på en skön släng av stress förra året där det sa PANG och så hade jag plötsligt en otrevlig ångest som kom som en käftsmäll på posten. Nu är tillvaron mycket finare med dagligt kosttillskott av serotonin och förstående partner och vänner. Jag skriver till och med min magisteruppsats om hälsa, det hade jag inte kunnat se framför mig för ett par år sedan. Är fortfarande hårdrocks-emo i hjärtat fast jag breddat min musiksmak (och förbättrat mina sminktekniker…) något ofantligt de senaste åren. Kan bli lite rocksnobb ibland men jag försöker hålla ett öppet sinne. Drömmer om att adoptera äldre hundar och katter för att ge dem en fin sista tid i livet. Skulle gärna vilja skriva och publicera böcker till ungdomar som innehåller mer än kärlekstrams. Brukade drömma om att bli skådis men när jag fick testa på det insåg jag att det inte var en miljö för mig (och jag tycker för mycket om mig nuvarande hår som jag rockat i samma stil och färg sedan 2013). Är fascinerad av hajar. Har en ormtattuering runt armen.

  Jag i korthet!

  Svara
 2. Amanda
  Amanda says:

  21-årigt knubb som tycker feminism, att klappa alla katter jag ser, Star Wars, mina växter, och cirka alla djur förutom spindlar och bläckfiskar. Har en bananplanta som heter Ban-Anna. Jag ÄLSKAR hudvård men pga lagom fattig (drar skamlöst efter hjärtesträngar här) så använder man fortfarande en gammal Lumene-serie som man köpte för cirka två år sedan och gör hemmagjorda havremasker (som dock är asnajsiga). Skrev på TBS’s lista och mutar ungefär alla i min familj att göra samma sak med vegansk cheesecake. För övrigt så har det varit ett rätt jobbigt år med trippar till psykakuten och terapeuter, men samtidigt också ett väldans bra. God jul och ett hoppas-Trump-blir-riksrättsåtalad-gott-nytt-år! <33

  Svara
 3. Linn
  Linn says:

  Hej!
  Jag är en 19årig tjej som försöker starta min karriär som bilförsäljare. Tycker en såpass mansdominerad bransch skulle behöva mig, kan nog tillföra en hel del! Förutom att ta hand om min bil så sysslar jag med yoga. Började för ca 2 år sedan och det är det bästa jag gjort. Yogan har hjälpt mig utvecklas på så många plan. Jag hoppas jag kan hjälpa andra i framtiden, då jag ska läsa till yogalärare och förhoppningsvis flytta till Teneriffa med min lilla vovve. Vintern är inte riktigt våran grej..
  För övrigt älskar jag allt som har med skönhet att göra. Annars hade jag inte varit här och skrivit haha. Lite ny hudvård tackar jag aldrig nej till.
  Ha en god jul och ett gott nytt år! Kram Linn 😀

  Svara
 4. Beatrice
  Beatrice says:

  Jag är säkert lite äldre än din resterande målgrupp nämligen nyss fyllda 30. Bor i Göteborg, lever ett enkelt liv med min man i en vindsetta med balkong. Jobbar som tågvärd och pluggar kinesiska på fritiden. Men mitt största intresse i livet har utvecklat sig till att bli smink ock hudvård. Började läsa din blogg för ett par år sedan och blev djupt berörd av dina blogginlägg runt omkring din mammas sjukdom och bortgång. Har sen dess inte riktigt kunnat slita min från bloggen då jag tycker du är duktig och inspirerande på så många sätt kram på dig!

  Svara
 5. Saga
  Saga says:

  Omg yaaaas!! Jag heter Saga, hudvårdsintresserad vegan som är för pank för att unna sig en hudboost! Det är så gött att det finns folk som dig ute i världen som sprider ett djurvänligt meddelande! Har precis kommit tillbaka till Sverige från en tur i Grekland och fan vad det gjorde ont att inte kunna ta hem alla trasiga djur. Har förstås skrivit under och tvingar alla runt omkring att göra detsamma!!

  Svara
 6. Madde
  Madde says:

  Midvinternattens köld är hård,
  Stjärnorna gnistra och glimma,
  Traditioner kommer och dom går,
  Men på julen ska man rimma.

  I Sveriges huvudstad föddes jag,
  Med tårar, blod och svett,
  En varm och solig sommardag,
  Men födsel är aldrig lätt.

  Sen dess är många år som gått,
  Men inget bra som detta,
  En liten son det har vi fått,
  Vår första, mammas etta <3

  Nu ligger jag i sängen här,
  Efter dagens mys och kul,
  Jag tänker 'jag en lycklig är',
  Som firat livets bästa jul.

  Svara
 7. Amanda
  Amanda says:

  Hejhej! Är 23 år och har gått 70 % av psykologutbildningen, det återstår att se om jag klarar de resterande 30% (nästa termin är utbildningens värsta termin, kul!). Istället för att känna känslor av altruism och hopp som ett resultat av utbildningen så känner jag mig mest cynisk och uppgiven, detta löser jag dock med en god ansiktsmask för alla vet att hudvård löser allt *insert gif av Seth Rogen som sätter silvertejp på en trasig vägg*.

  Har varit lakto-ovo veg i 11 år, däremot till och från med den djurvänliga livsstilen pga DET VAR SÅ SVÅRT FÖR 10 ÅR SEDAN. Nu är jag dock 99% cruelty free, typ, och jobbar på vegan-delen.

  Svara
 8. Sussie
  Sussie says:

  Hej hallå!
  Sussie heter jag och jag är 28 år! Studerar genusvetenskap b just nu på heltid på Södertörns högskola, och jag satsar på att läsa till en Master i genusvetenskap så jag kan bedriva forskning och fara land och rika och föreläsa! Jag har två katter som är svartvita och som ser nästintill likadana ut, Booboo och Morris. Kan inte föreställa mig ett liv utan djur omkring mig!
  Gillar att spela tv-spel en del också, när jag inte kör en binge watch av serier på Netflix. Gillar din blogg! Keep up the Good work

  Svara
 9. Hanna
  Hanna says:

  Hallå! Hanna heter jag, är 27 år och bor i Malmö. Jag har en sambo, en hund och en bebis på g (om bara lite mer än en månad, aaaa). Jag jobbar som omsorgspedagog med personer med psykossjukdomar, men går snart på föräldraledigt med skräckblandad förtjusning. Det är väldigt spännande och roligt, men också väldigt, väldigt läskigt! Så nu håller jag på mycket med avslappningsövningar för att komma i rätt läge inför kommande förlossning och vad hade då passat bättre att ha hemmaspa med än såna fina produkter från TBS! Tack för en väldigt bra blogg, jag blir alltid lika imponerad av dina sminkningar och kloka tankar.

  Svara
 10. Emma
  Emma says:

  22-årig tjej med atypisk autism och social fobi (det är något som jag tränar på och försöker utsätta mig för saker jag tycker är jobbigt/läskigt). Ska efter årsskiftet börja studera lantbruk på distans efter att ha försökt komma in på en sån utbildningen i 2 år men då jag saknar matte så kom jag inte in och försökte studera matte på komvux men då jag inte förstod något så kom jag dessvärre inte vidare med det. Så hittade jag en skola som erbjuder lantbruksutbildningen på distans och där dom inte kräver matte för att bli antagen. Det är jag jätteglad för, att få en utbildning och komma vidare i livet då jag haft en tuff skolgång som kantades av mobbning! Det som gör mig lycklig och som hjälpt mig mycket (att komma ut och ha något att göra om dagarna) är min häst som betyder allt för mig. Började intressera mig mer för hudvård och smink för sisådär 1,5-2 år sedan. Förut höll jag på med lite hudvård men inte i den skala som jag håller på med idag och det måste jag tacka gruppen Beauty and Bullshit för ❤

  Svara
 11. Emily
  Emily says:

  Fyllde 27 år på julafton, då jag inte får ha min födelsedag för mig själv utan måste dela den med julen har jag alltid hatat julen. Även om jag är 27 nu känns det lika tråkigt varje år. Det plus åldersnoja gör att jag har ångest just nu och mest vill att denna tid ska vara över. Så detta hade varit en fin födelsedagspresent i efterskott då många tyvärr glömmer bort min födelsedag eftersom julafton får all uppmärksamhet. I övrigt är jag vegan och har två adopterade kaniner hemma så har självklart skrivit under namninsamlingen för alla kaniner och andra djur!

  Svara
 12. Sara
  Sara says:

  35- årig, energisk och nyfiken person som jobbar som sjuksköterska inom psykiatrin. Ägnar fritiden åt att leka trollkarl med min yngsta dotter alt lära äldsta dottern nätvett. Dvs inte gå in i diskussioner på nätet. Något jag själv gör ibland fastän jag inte borde… hursomhelst, när jag har tid till mig själv älskar jag att teckna och måla, både på mig själv (make då alltså, inga avancerade kroppsmålningar, haha..) och på dukar och att yoga. Jag är bra på att köra bil, laga mat och att hitta systematik i saker. God fortsättning, håller tummarna!

  Svara
 13. Anna
  Anna says:

  Är en 31-årig 2 barns mamma som bor på landet med hästar, hundar, katter och min fina sambo. Kör tåg, masserar folk och tränar. Tycker att dygnet har för då timmar och ju mer naturligt och snällt mot naturen desto bättre! Lägger hellre pengar på övriga familjen än mig själv så ett skäm-bort-mig-själv paket med all den här lyxen hade suttit fint 🙂

  Svara
 14. Viktoria
  Viktoria says:

  Tjena! Hundtokig hudvårdsnörd här!
  Älskar allt som har med hudvård och smink att göra självklart har jag skrivit på namninsamlingen
  Wish me luck!✊

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *