ASK ME ANYTHING! Frågestund!

sminktipsIt’s alive!!! Ni har säkert inte missat att det varit lite smått tyst här ett par dagar – jag var lite orutinerad och åkte hemifrån utan en dator, förberedda blogginlägg eller något, så det fick bli så! Jag var på en kort semester i Dalarna och jag har spelat in lite material så förhoppningsvis kommer det en liten vlogg på det!
I vilket fall som tänkte jag att vi kör en liten frågestund! Ni får fråga mig exakt allt mellan himmel och jord – du kanske vill ha sminktips, kanske vill veta något om mitt privatliv eller vad jag tycker om något – frågan är fri så det är bara att köra! Så är det något du alltid tänkt på men som du inte kommit till skott att fråga mig har du din chans nu!

(Fråga mig nu saker för annars kommer jag aldrig våga köra en frågestund igen :’))

8 Kommentarer
 1. Jätteanonym
  Jätteanonym says:

  Är du kompis med något av dina ex? Och har du någonsin kommit överens med något ex’s nya tjej?

  Svara
 2. Annape
  Annape says:

  Hur fick du dina ögonbryn att växa så mycket?
  Vilken är din favoritprimer?
  Sedan är jag nyfiken på din klädstil! 🙂

  Svara
 3. Ida
  Ida says:

  Här kommer ett helt gäng frågor!

  1. Om du bara fick ha en sminklook för resten av ditt liv, vad skulle du köra på då?
  2. Vilka är dina 3 bästa skönhetsprodukter just nu?
  3. Finns det någon skönhetsprodukt du upptäckte under tonåren som du fortfarande tycker om och använder?
  4. Finns det någon skönhetsprodukt och/eller skönhetstrend du aldrig skulle testa? Och finns det någon produkt/trend du tänkt så om men sen helt ändrat uppfattning?
  5. Vilken foundation skulle du rekommendera om jag vill ha en foundation med (minst) medium täckning och som håller hela dagen på en blandhy? Har väldigt ljus hy så gärna en som finns i ljusa nyanser.
  6. Jag har blå ögon och blondt hår som drar åt det varma/guldiga hållet, hur skulle du sminka mig? Dag/kväll

  Svara
 4. Z
  Z says:

  Hur kom du på att ville bli mua? Hur är din självkänsla inom detta yrket? Alltaå egentligen vill jag veta allt om din karriär och tips och trix och hur din frilansväska ser ut, helst ett videoinlägg 😉

  Tack för att du har en CF och vegan-inriktad blogg, då det är väldigt ovanligt
  Kram från veganen!

  Svara
 5. Paulina, Skönhetsbloggare
  Paulina, Skönhetsbloggare says:

  Jag är en ny läsare så skulle vilja veta mer om dig 🙂 Har du mer jobb än bloggen? Visste inte ens att du hade en youtube kanal så gärna en länk till den 😀
  vart får du all inspiration ifrån?
  Vilka produkter kan du inte leva utan?

  Svara
 6. Lina
  Lina says:

  Kul med frågestund! 🙂 Jag undrar vad du lyssnar på för slags musik, och om du gillar att läsa, isf vad för slags böcker? Om du kunde åka vart du ville i världen precis nu, vart skulle du åka då? Är alltid på jakt efter bra geleyeliners, har du någon prisvärd (dvs inte svindyr, älskar t ex Illamasquas men är intresserad av mer budgetvarianter också) att rekommendera?

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Frågestunden håller jag öppen till på söndag! Så fram till dess är det bara att bomba på med allt ni vill veta – frågestunden här ni här! […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *