Vlogg: Söndagsfest i Dalarna

Jag hann klart med vloggen! Eftersom jag ska ut och segla i ett par dagar och min tidsinställning på bloggen oftast bråkar, så kommer den redan idag! Detta är den första riktiga vlogg jag spelar in, och jag tyckte det var jättekul! Om ni känner att detta vore ett trevligt inslag i bloggen så lämna gärna en kommentar så jag vet vad ni tycker!

Frågestunden håller jag öppen till på söndag! Så fram till dess är det bara att bomba på med allt ni vill veta – frågestunden här ni här!

2 Kommentarer
 1. Ellen
  Ellen says:

  Jättekul att du har börjat vlogga! Du verkar vara så härlig i “verkligheten”!
  PS, Viktor var ju skitsnygg 😉

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Vad kul att du tycker det!
   Viktor är singel och du hittar honom på Tinder om du letar dig genom Rättvik. Råkar jag veta

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *