Det finaste på länge: NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette

NARS NARSissist dual-intensity eyeshadow palette

Jag tror att du känner igen känslan, av att vilja ha något väldigt mycket, men av någon oförklarlig anledning känner du dig alldeles för snål, och slår inte till. Men känslan av att du verkligen villvillvill ha grejen, den släpper inte. Så var det för mig med NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette! Under fyra månaders tid satt jag och tittade på den online och suckade. Varför jag fick den där supersnålkänslan för just denna palett är ett mysterium, det är ju inte så att jag inte haft råd med den… Hjärnan alltså.

I alla fall, när jag var på Sephora i Malmö för några dagar sedan bestämde jag mig för att nu jävlar köper jag den sabla paletten! Med bland annat NARS-paletten i händerna stod jag i kön med bultande hjärta och kunde knappt bärga mig att få dra kortet. Efter det har jag gått och tittat på paletten med en lyckokänsla i magen som jag är säker på är lika stark som när mammor tittar på sina barn. Om du bara visste hur dramatiskt det ens kändes att sätta en pensel i skuggorna! Omg! Den är ju så fin! Och eftersom jag har sådana starka känslor för något så trivialt som en palett ögonskuggor, så tänkte jag göra dig lika besatt av denna som jag är!

NARS NARSissist dual-inensuty eyeshadow palette
Paletten är då en limited edition (skynda, skynda om du vill ha) och består som till synes av åtta olika färger. Personligen tycker jag att alla är väldigt användbara, det kanske är den blå, Giore, som är något diskutabel i användbarhet (dock älskar jag den).

NARS NARSissist dual-intensity eyeshadow palette
Det fina med dessa skuggor är att torra (samt utan primer) är de väldigt skira och vackra, så du som kanske tycker det är lite svårt att hantera väldigt pigmenterade skuggor kan med andra ord relativt enkelt skugga ögonen med dessa. Använder du däremot dem blöta eller med primer blir de otroligt färgstarka och mättade! Se bara swatches nedan! Vill du går det alldeles utmärkt att använda skuggorna som en eyeliner också!
Jag börjar från vänster med torr swatch och sedan blöt swatch. Du ser säkert skillnad! Den enda skuggan som jag inte tycker är någon höjdare är Europa, den är så himla trist och tråkigt pigmenterad. Ursa Major är för övrigt exklusiv till denna palett!

NARS NARSissist dual-intensity eyeshadow palette swatches

Aja. Så detta är min nya ögonsten, supervackra och användbara färger förpackat i mattsvart förpackning med spegellock. Mums. Är du sugen än? Hade det inte känts lite orimligt hade jag definitivt köpt på mig några upplagor… Har du testat någon av NARS Dual-Intensityskyggorna?

NARS NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette finns på Sephora och på NARS.com för cirka 520 kr.

*Icke djurtestat, hittar ingen info om vegansk eller ej

Update 9/7-17: NARS är inte längre cruelty free och jag kan således inte längre rekommendera märket.

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Alltså jag ÄLSKAR min Narcissist-palett, ren kärlek på de skuggorna (se swatches här) […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *