Nabla Brow Pot

nabla brow universenabla brow potAtt ögonbryn fortfarande är en supertrend i sminkvärlden har väl ingen missat och här kommer Nabla med ett ytterligare tillskott: Brow Pot i fyra olika färger. Brow Universe innehåller alla Nablas ögonbrynsprodukter, bland annat deras Brow Divine som jag varit ett fan av sedan jag testade dem första gången för lite över ett år sedan. Jag vet inte om Brow Universe är något man kan beställa, eller “bara” ett format på pressutskick, men det vore ju fint som snus om det vore ett kit!
nabla brow potNabla Brow Pot kommer i små burkar, någon mindre och djupare än Anastasias Dip Brow, vilket jag faktiskt tror är bra för hållbarheten. Anastasias har ju en tendens att torka lite, så ett bättre djup i burkarna kan nog vara en bra grej.
nabla brow potHär är samtliga fyra färger. Den ljusaste, Venus, ser rätt mycket ljusare ut än vad den swatchar, så om du är blond och vill ha mjuka bryn kan den nog bli jättefin. Alla utom den rödbruna, Mars, är neutrala eller t o m lite kalla. Tipptopp!
nabla brow divineHär är samtliga Brow Divine. Jag är som sagt ett fan sedan tidigare. Värt att veta om dessa är att de är snäppet hårdare än liknande pennor. Inget jag stör mig på då jag tycker att de ger ett naturligare resultat och sitter bättre än vad vaxiga och mjuka pennor gör.
nabla brow pot swatchesSwatches på samtliga av Nablas ögonbrynsprodukter. Jag har swatchat Nabla Brow Pot med en snedställd pensel och som ni ser är de mer pigmenterade än sin motsvarighet bland pennorna. Jag upplever Brow Pot som väldigt lättarbetade, faktiskt lättare än Anastasias Dip Brow Pomade (som jag också gillar jättemycket). Just nu är jag dock inne i en period där det enda jag vill använda till mina bryn är Viva La Divas Fine Liner, men jag ska sno ihop en sminkning med Brow Pot så ni får se hur det kan se ut i brynen.

Alla Nablas brynprodukter är veganska och Nabla är som vanligt helt cruelty free. Pennorna kostar ca 120kr/st. Brow Pot, som släpps imorgon 12/10, saknar jag dessvärre prisuppgift på, men Nabla brukar vara rätt affordable, så jag tror inte det kommer vara allt för blodigt. Vad tycker du? Ser detta ut som ett spännande produktsläpp?

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *