LH Cosmetics lanseringsfest, Göta Lejon och sminkpanik

I fredags åkte jag till Stockholm för att gå på LH Cosmetics Lanseringsfest. Jag började resan med att klumpigt sminka mig på tåget, fattar inte varför jag gång på gång gör så, blir ju bara jobbigt?! Är det någon annan som också brukar se tågresor som sminktid? Eftersom jag har lokalsinne som en trasig kompass. så gick jag lite vilse på väg till restaurangen där jag skulle möta upp mina fina bloggollegor och vänner, så inrasande kom jag, svettig och snurrig. Mums.
lh cosmetics launch lh cosmetics launchMassa fina tjejer och två superfavoriter; Little Miss Consumer och Aida.
lh cosmetics spindelsven annakarinhellEftersom jag fotade allt utom mig själv så har jag tagit mig friheten att låna lite bilder. Denna är från Hoss Events, tack för lånet! Här med fina Anna-Karin och Ellinor. Temat för festen var Rock Chic, perfekt enligt mig eftersom det matchar typ 75% av min garderob… hehe. Hade ni förresten velat att jag varvar in lite outfits då och då eller ska vi hålla oss till skönhet?
lh cosmetics infinity palette lh cosmetics infinity paletteVad tycks om denna framställning av produkterna? Så himla fint om du frågar mig! Levande blommor och… smällebär, de där vita små bären runt bordet. Jag vet helt ärligt inte vad de heter på riktigt, men i Skåne kallade vi dem smällebär där jag växte upp! Jag ser verkligen framemot att testa Infinity Palette och penslarna! Fick en försändelse med pressprover idag, så inom den närmsta tiden ska ni få ett utlåtande.
lh cosmetics lanseringMaria såg i vanlig ordning fabulous ut.
lh cosmetics lansering spindelsvenJag tittar på Aida som att hon är det bästa som hänt sedan skivat bröd, och det är ju inte långt ifrån hur det faktiskt är! Bilden har jag norpat av Linda, tack för lånet!
sarah grundénSarah Grundén  såg skönt 80-tal ut!
linda hallbergKvällens huvudperson tillsammans med Henrik, som är en av frisörerna på Louise H där jag fixar frippan!
linda hallbergNils, Linda och Henrik
isa starIsabelle tillsammans med sambo
evelina forsellFina tjejerna Ellinor och Evelina hade lyckats matcha tröjor!

I vanlig ordning stannade jag tills eventet var slut (jag är alltid den jobbiga gästen som går absolut sist). Lördagen spenderades med en lunch avec Maria och efter det tog jag en svängom på stan och shoppade lite smågrejer jag behövde och ville ha. På kvällen kom min sambo och vi försökte hitta något vettigt ställe att äta, men det resulterade dessvärre i en rätt nästy svampsoppa och illamående för mig. Halva soppan bestod av burksvamp…. Vilken sjuk jävel häller burksvamp i mat? :'(

Söndagen var lite mer spännande än lördagen och spenderades på Göta Lejon tillsammans med EcoTools. Jag sminkade några av artisterna inför kvällens förestänning; Jennifer Brown, Timo Räsänen och Helen Sjöholm. Den sistnämnda hade jag 20 minuter på mig att göra en scenmakeup på och jag ska erkänna att jag inte direkt är stolt över min insats, men det kändes bättre efteråt då Helen i alla fall kändes sig fin, och det är ju faktiskt det viktigaste. Idag innan jag åkte hem gjorde jag en sminkning på Happy Jankell för en fotografering tillsammans med Jonas Carmhagen (som släppt We Are Freckled, spana in!!) och nu har jag tagit en kort paus i jobbet för att posta detta. Jag vet vem som kommer somna sjukt tidigt ikväll…

Tack till alla som gjorde helgen sjukt trevlig!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 15 =