LH Cosmetics Lanseringsfest

lh cosmetics lanseringsfestIdag beger jag mig till Stockholm för att gå på lanseringen av Linda Hallbergs sminkmärke, LH Cosmetics, vilket ska bli så himla kul! Tycker det är ascoolt att Linda har ett eget sminkmärke (och jag är i sanningens namn lite jätteavundsjuk) och det känns superkul att få vara med och se vad som komma skall. Dessutom, så kommer en stor del av mina favorit bloggollegor och vänner vara där, vilket kommer bli sjukt kul. Nu är jag en rätt rutten mingelfotograf som oftast inte får till sådär skitbra bilder, men jag ska ha min stora kamera med mig och hoppas fota på så ni kan få se lite bilder. Shit vad pepp jag är!

(Bilden har jag fräckt snott av Linda, tack för lånet ;))

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *