Tre fina nudes

OLYMPUS DIGITAL CAMERANudefärgade läppstift måste ju vara de absolut mest populära stiften som finns! De är enkla att slänga på i farten, passar till det mesta och finns i tonvis av nyanser. Vad jag räknar som nudefärgat behöver inte vara nude för dig, alla har vi olika preferenser, och beroende på vilken hudton och läppfärg vi har naturligt, så ser färgerna olika ut på. Jag t ex har en gul, blek hud och till det ganska stark egen läppfärg. Detta gör att jag inte kan ha alltför kalla eller för ljusa nudefärger eftersom jag ser helt galen ut, ibland ser jag t o m sjuk ut! Därav väljer jag något varmare, mer färgrika nyanser. Här har jag plockat ut tre stycken som jag tycker är fina!

bareMinerals Marvelous Moxie Be Free
är en matt, ganska täckande nude som doftar lite After Eight, mysigt tycker jag! På mig blir denna ganska neutral och ljus, nästan lite concealerblek. Detta är det absolut ljusaste som jag går på mina läppar. Swatch nedan och för att se hur den ser ut i en makeup, klicka här
Pris ligger på 285 kr, finns på t ex Kicks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Estée Lauder Pure Color Long Lasting Lipstick Vanilla Truffle är också en matt, nudefärg, ganska neutral, men som drar lite, lite mer åt det rosa hållet än vad Be Free gör. Lite mindre täckande och har en ganska mysig formula. Vet inte riktigt vad den doftar, men gillar. För att se hur Vanilla Truffle ser ut i en makeup, klicka här.
Pris ligger på 295 kr, finns på t ex Kicks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maria Åkerberg Lipstick Lovely Pink är min favorit av dessa tre, mest för att den smälter ihop mest med mina egna färger. Nu kan en nog tänka att detta inte är en nude, men för mig är detta en ganska nudeig färg. Jag har som sagt en ganska kraftig egen läppfärg (ibland undrar folk vad jag har för läppfärg trots att jag har helt nakna läppar!) och denna ljusar upp ganska mycket och dämpar min egen färg fint. För att se hur Lovely Pink ser ut i en makeup, klicka här!
Pris ligger på 189 kr och finns på t ex Skincity!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sist en swatch på alla så du kan jämföra färgerna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *