Ett förbannat jäkla bra svart lack

makiash black ebony
makiash black ebonyJag hatar att måla naglarna med svart lack eftersom det för det mesta ser för jävligt ut. Jag vet inte vad det är, men det är som att svarta lack har något annorlunda formula än vad andra lack har? Vet inte, men gillar inte att lacka med svart. Därför drog jag mig något för dagens lackning med Makiash Black Ebony no 5 trots att jag ville ha svarta stiletter på fingrarna. Efter många om och men, med “Det Regnar Köttbullar” i bakgrunden (hur bra film?!), tog jag tjuren vid hornen. Och vet ni vad? I slayed them black nails!! Jag skiter i vad ni säger, i slayed it!!

Till att börja med är Black Ebony löjligt opak, du behöver bara ett lager sedan är du good to go. Jag körde två eftersom jag behövde skärpa upp kanterna, men dom du är mindre slarvig än vad jag är behövs som sagt bara ett lager. Borsten är divine, modell lite större, men inte IsaDora Wide Brush-stor. Formulan är perfekt; lagom rinnig och lätt att fördela. Jag har hittat min bästa kompis bland svarta lack.

Makiash Black Ebony no 5 hittar du på Lyko.se och på Makiash hemsida för 100 kr!

cruelty-free2

5 Kommentarer
 1. maggish
  maggish says:

  He, j vart hittar du info om att Makiash är cruelty Free? jag kan inte hitta info på deras hemsida om detta och företaget finns heller inte med på någon Leaping Bunny certifierade listor.

  Mvh Maggish

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej! Jag har faktiskt bara hört ryktesvägen att de ska vara cruelty free, men efter lite googlande kan jag inte heller hitta något, så jag kastade iväg ett mail till dem för att få bekräftat att det jag hört stämmer! 🙂

   Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej igen! Jag fick svar av Makiash som skriver att de inte säljer i Kina och endast har tre produkter i sortimentet som de inte kan garantera är veganska (de innehåller inte några animaliska ingredienser, men kan ha spår av det), de flesta borstar är också av syntet. Tycker detta räcker bra 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *