Makeuplook: Recreating 2010

makeup monsters redwoodmakeup monsters redwoodOm du kände mig för ca sju år sedan, eller kanske snarare mellan 2009-2011 var chansen väldigt stor att jag bar en nästintill identisk makeup som denna. Då var det mörkröda läppar för hela slanten, gärna med mycket bryn och en soft globskugga, eyeliner ett måste men inte nödvändigtvis med vinge. Highlighter har jag religiöst badat i sedan jag upptäckte dess gudomlighet för 7-8 år sedan. Nu för tiden bär jag inte denna makeup lika ofta, även om jag känner mig 10000% hemma, utan varierar min look från dag till dag. Det enda som är ganska konstant är basen. Har du någon “standardsminkning” eller någon look som bara skriker du?

Jag har förresten gått och blivit rödhårig igen, men det ser du säkert! Det är så konstigt med rött på mig, jag ser blekare ut men ändå friskare och fräschare? Förstår verkligen inte hur det hänger ihop..?

Bas
Make Up For Ever Ultra HD Foundation y215
FACE Stockholm Matte Finishing Powder
bareMinerals Bareskin Complete Coverage Serum Concealer
Peggy Sage Skin Illuminating Powder Mirabelle
Youngblood Lunar Dust Twilight
Lush Ung Igen Skin Tint
NARS Blusher Orgasm
Anastasia Beverly Hills Contour Kit Light

Ögon
Nyx Control Freak Eyebrow Gel
NABLA Brow Divine Neptune
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown
Dior Iconic Overcurl Mascara
The Balm Meet Matt(e) Nude Palette
Make Up Store Cake Liner Black
KIKO Mixing Solution

Läppar
Charlotte Tilbury Lip Pencil Savage Rose
Makeup Monsters Cosmetics Liquid Lipstick Redwood

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *