Sweed Lashes Linda Hallberg Edition

linda hallberg sweed edition linda hallberg sweed edition Ibland får man fina och kreativa pressutskick och ibland får man en hel målarburk i brevlådan. Då är det bloggollegan Linda Hallberg som varit i farten och gjort ett samarbete med Sweed Lashes och fått egna fransar lanserade! Sjukt kul, de är jättefina och självklart blir jag en snudd avis! Hur coolt är det inte att ha sina egna fransar på marknaden?

Jag som jobbar med makeup älskar faktumet att Linda tagit fram singelfransar som sitter ihop. När jag gör t ex bröllop är just singelfransar poppis då det är så naturligt och fint, lika så om det är en beautyplåtning där modellens fransar behöver lite mer umpfh. Men om har du testat att applicera singelfransar vet du att det är ganska pilligt och ibland lite irriterande. Just det faktum  att fransarna sitter ihop i kluster om 1,2 och 3 fransar gör att appliceringen går löjligt mycket fortare, vilket jag så klart gillar!

linda hallberg sweed editionSweed Lashes Linda Hallberg Edition är en fullpott enligt mig! Bra sätt att snabba på proffsens arbete och för den glada amatören blir det direkt mycket enklare att få till drömsvepet. Fransarna är gjorda av människohår så inga stackars djur har fått sätta päls eller liv till för att vi ska få vara vackra!

Om du är sugen på att testa Sweed Lashes Linda Hallberg Edition så finns de på bland annat Bangerhead för 129 kr.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *