Kitty Got Claws

long almond nails long almond nails long almond nailsJag gick och fick mig ett par klösiga naglar här i veckan! Det är rätt kul för jag har aldrig byggt på naglarna tidigare och kände att jag ville ta i lite, men helt ärligt tog jag kanske i lite väl mycket för en del saker är lite krångliga, de jag har märkt av hittills är följande:

• Ta av tajta jeans. Jag tror det kommer bli som så att jag är en kjoltjej ett tag framöver.
• Jag är väldigt orolig inför den stundande mensen, hur i helskotta ska det gå med tampong? Ska jag liksom borra in nageln i tampongen som med en korkskruv? Eller hur gör man? #genuinafunderingar
• Det är livsfarligt att försöka pilla sig i näsan. Just saying.
• Allmänt skrivande, smsa, tangentbordsskrivande osv.
•  Jag kan inte öppna vissa burkar. Omöjligt.

Med detta sagt älskar jag mina fina klor, men gör jag nya blir de nog 3-4 mm kortare! Bor du i området kring Örebro och vill ha fancy naglar kan du kontakta Caroline som gör gelenaglar, men även fransförlängning! Hon finns på @carolinesbeautyspa på Instagram och vill du maila är det cccarcon@hotmail.com!

11 Kommentarer
 1. Lena
  Lena says:

  Du får använda binda i stället för tampong, lite lättare med tanke på dina naglar :=)
  Snyggt nagellack !!
  ~*~Glad Påsk~*~

  Svara
 2. Pernilla S
  Pernilla S says:

  Haha var glad att du inte har kontaktlinser också 😉 Tycker det är nog jobbigt med ens egna lite längre naglar. Skriva på telefonen kan ju inte heller vara speciellt lätt med dom där klorna? Snyggt hur som helst, fast hade absolut inte orkat med det själv 🙂

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Haha omg, nej det hade aldrig funkat! Första dagen eller två var det lite jobbigt, men jag har vant mig ganska fort! Bara vissa sker som verkligen inte funkar! Öppna flaskor och burkar är det stora problemet, men mobilen är ganska enkel att manövrera!

   Svara
 3. BEX BEAUTY
  BEX BEAUTY says:

  Haha, det var EXAKT det jag tänkte när jag såg din Instagrambild – hur i helvete lever kvinnan? Sitter hon still och låter pojkvännen göra allt åt henne? Öppnar paket, stoppar tamponger och gudvetvad. Jag hade aldrig klarat av en sån där längd haha, plus att min pianolärare hade avrättat mig. Omöjligt att spela med såna klor …

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hahaha!! Den hade varit fin! Nej, det enda han får göra lite mer än vanligt är att öppna diverse flaskor och burkar! Det kan jag tänka mig! och du hade med största sannolikhet förstört naglarna på ett ögonblick!

   Svara
 4. Joline
  Joline says:

  Åh jösses, vänta bara tills du tappar typ ett mynt eller en hårnål på golvet – det är fucking impossible att få upp! Jag brukar typ trycka fingertoppen mot myntet och försöka få upp det på det sättet eller så blir jag tvungen att be nån om hjälp, haha.

  Angående tamponger så brukar jag köra det du skrev, alltså typ borra in nageln i botten av tampongen, allt annat känns ju livsfarligt …

  Burkar brukar jag öppna med en kniv eller nåt annat som går att kila fast under locket 🙂 alla sätt är bra förutom dom dåliga!!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Haha! Hårnålarna har jag varit med om redan! Jag filade faktiskt ner naglarna 3 mm ca för att jag inte orkade med fler tangentbordsrelaterade utbrott – det var för svårt att skriva!

   Svara
 5. Dansande_sjuksyrran
  Dansande_sjuksyrran says:

  Skitsnyggt med långa naglar, men helt hopplöst att onanera med risk för smärta i bäret samt typ skavsår mellan yttre och inre blygdläpparna. Bara vibratorer som gäller då 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *