Makeuplook: Fade to Black

Idag drällde det in några saker som jag råkade beställa från Kicks i förra veckan. Bl.a en ögonskuggspalett från Smashbox som jag lovar att berätta mer om – för det är den definitivt värd! Den här looken kallar jag “jävla lugg”. Allt jag har gjort med mitt hår blir fel och jag orkar inte ha en stram hästsvans IGEN, känns som att det är den enda frisyren som funkar just nu. Det där med lugg alltså. Måste sluta att titta på bilder på Alexa Chung och Freja Beha.

bluexx

Bas
Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light
MAC Face & Body Foundation C1
Maybelline Fit Me Concealer nr 115
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Sleek Contouring and Blush Palette (light

Ögon
Smashbox Fade to Black Palette (mörkaste skuggan + den ljusaste)
Make Up Store Microshadow Aquarius
Lancôme Hypnôse Mascara
Lancôme Crayon Khol Pencil Black

Läppar
Illamasqua Cream Pigment Androgen

0 Kommentarer
 1. sunsetheat
  sunsetheat says:

  Väldigt fint !! Jag älskar halsbandet men jag vågar inte bära såna, lite rädd att det blir för mycket även om jag tycker att det är skit snygg.

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Jag förstår vad du menar! De sticker ju ut och är ganska mycket! Men bär man bara dem till enklare kläder så tycker jag inte att de är för mycket utan snarare bara stjärnan i outfiten 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *