Makeuplook: Sing me to sleep

Bättre sent än aldrig. Här kommer gårdagens makeup. Hade biodejt med mitt kära hjärta, gick och såg Hundraåringen Som Klev Ut Genom Fönstret och Försvann. Ska säga att jag var aningens besviken på den eftersom boken är så otroligt rolig, visst var det väl inga fel på filmen, men det kändes inte riktigt som den kom igång och jag fann mig själv fundera på hur mycket det var kvar på filmen ett flertal gånger. Hade jag fått välja hade jag byggt upp filmen lite annorlunda, men det är ju lätt för mig att säga som inte är regissör…

Här har ni i alla fall makeupen. Använde mig av Fade to Black-paletten från Smashbox igen och är fortfarande såld!

sunchokxx

Bas
Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light
MAC Face & Body Foundation C1
Maybelline Fit Me Concealer nr 115
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Sleek Contouring and Blush Palette (light

Ögon
Smashbox Fade to Black Palette (de fyra ljusaste)
Lancôme Hypnôse Mascara
Lancôme Crayon Khol Pencil Black
Lumene Eye Pencil Arctic White
Anastasia Beauty Express Kit Brunette

Läppar
Illamasqua Cream Pigment Androgen
H&M Lipgloss Clear

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *