IsaDora Insane Volume Lash Styler

IsaDora Insane Volume Lash StylerIsaDora Insane Volume Lash Styleraaaaaaaaah alltså detta är livets mascara!!! Om jag var exalterad över bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara Petite Precision Brush så har jag tappat det nu!! Sedan jag gick över till att bara köpa smink som är cruelty free har vissa saker varit jobbiga att ersätta, en av dem var MaxFactor 2000 Calories Mascara som jag svor på och hade använt sedan jag var ca 14 år gammal. Ingen kunde ersätta den och jag har i perioder saknat den. Men nu när IsaDora Insane Volume Lash Styler finns saknar jag absolut inte den! När jag testade mascaran första gången satt jag bara och mumlade “wow….wow…wow!!”
IsaDora Insane Volume Lash Styler wandSåhär är det, en av de magiska sakerna med IsaDora Insane Volume Lash Styler är borsten! Det kändes lite som att jag svor i kyrkan, men jag torkade av borsten för att ni ska kunna se lite mer exakt hur den ser ut! Översidan är välvd med en rad piggar och är till för att smeta på ett lager mascara, medan nedre sidan är en rad med massa små piggar på rad, lite som en tät hårborste som är till för att sprida ut och ge volym! Helt fantastisk!
IsaDora Insane Volume Lash Styler lashesSåhär ser den ut på fransarna! Det går så himla fort att sprida ut mascaran och man har ganska bra med playtime innan den torkar! Jag tänker hålla detta ganska kort, men vill hänvisa er till Violas inlägg om IsaDora Insane Volume Lash Styler! Hon har gjort ett väldigt utförligt inlägg och jag håller med om typ allt. Ni hittar hennes inlägg här!

Släpps vecka 29 och pris ligger på 169 kr! Vad jag lyckats uttyda är denna mascara vegansk och som vanligt testar IsaDora inte på djur!

(Ursäkta för ett väldigt…. ovälskrivet inlägg, men alltså, jag kan bara få ur mig wäääääh yeeeeaaaaah fan vad awesome osv)

*Pressutskick

7 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] svarta slingor är up and coming? Kan vi för övrigt sörja mascaran jag offrade till detta? RIP IsaDora Insane Volume Lash Styler (den var för gammal men still, favorit) På ett Okej-omslag nära dig (uttryck cred: […]

  2. […] Highlighter: Youngblood Lunar Dust Twilight Contour: Youngblood Contour Palette Mascara: IsaDora Insane Volume Lash Styler Ögonskuggspalett: LH Cosmetics Infinity Palette Ögonbrynsgel: IsaDora Brow Shaping Gel Dark […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *