Makeuplook: Classic Smokey Eye

classic smokey eyeNågot som enligt mig alltid sitter rätt är en soft, klassisk sotning. En sådan som bara känns cool och sexig och kanske inte sådär mörk och svår eller quirky som jag gärna råkar göra med mycket som händer på mitt fejs.

Till denna makeup har jag egentligen bara använt en produkt som jag inte brukar använda, allt det andra är sådana där beprövade favoriter som jag verkligen gillar att arbeta med. På ögonen har jag använt LH Cosmetics Infinity Palette, jag tycker så himla mycket om den för den liksom lirar med min sminkstil. Jag har även använt paletten på mina bryn (Fornax), som highlighter (Milkyway) och sedan har jag bronzat upp ansiktet genom att mixa Zwicky och Virgio. Nu kan jag verka partisk eftersom det är en kompis och kollega som gjort paletten, men när man använder något var varannan dag så går det inte att säga annat. Det är en palett jag oftast tar med mig när jag ska ut och flänga och jag vill definitivt ha en ny när den är slut!

På läpparna har jag några produkter från IsaDoras höstkollektion, och heja vad jag gillar dem! Helt klart min typ av beige!
classic smokey eyeBAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation Bora Bora Tiare 012
Makiash Perfect Finish Loose Powder
NABLA Blossom Blush Nectarine + Beloved
LH Cosmetics Infinity Palette Milkyway (highlighter)
LH Cosmetics Infinity Palette Zwicky + Virgio (bronzer)
Milani Contour & Highlight Cream & Liquid Duo 01 Fair/light

ÖGON
LH Cosmetics Infinity Palette Fornax, Maffei Cigar, Milkyway
LH Cosmetics Grey Core Crayon
IsaDora Stretch Lash Mascara
Anastasia Eyebrow Gel Clear
LH Cosmetics Infinity Palette Fornax (brynen)

LÄPPAR
IsaDora Sculpting Lipstick 28 Bare Beige
IsaDora Sculpting Lipliner 28 Bare Beige

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *