Makeuplook: Interpreted Magic

Något jag tycker är både kul och utvecklande är att återskapa andra makeupartisters looker. Nu var det ett bra tag sedan jag satte mig ned och faktiskt gjorde en regelrätt återskapelse av någon annan och jag är faktiskt rätt dålig på det. Jag spårar alltid ur och gör en egen tolkning, som oftast är rätt olik originalet. Denna gång försökte jag hålla mig så nära originalet som möjligt, detta då jag skulle återskapa Rebeckas look “Magic” (länk) som hon gjorde för några månader sedan.

Det mest utmanande med detta, det är att jag och Rebecka har heeeelt olika färger. Hon är superljus både i hår, ögon och hud medan jag har (som ni vet) färgstarkt hår, gröna ögon och ostbågegul hud. Hennes färgval är inte mina givna och jag gillar ju som bekant att ta i rätt ordentligt med det mesta. Den största skillnaden sminkmässigt är att jag inte pallade täcka brynen med vax som Rebecka gjorde, nöjde mig istället med att täcka med lite vitt fetsmink och skimmer.

Självklart fick Rebecka en look av mig att återskapa, “Holocene”, som jag gjorde i vintras. Hennes resultat ser ni här! Jag tycker att hon gjorde ett riktigt bra jobb! Förresten, om du följer mig dels i egenskap av cruelty free bloggare så har Rebecka samma värderingar och kanske faller dig på läppen. In och provläs lite tycker jag —> Rebeckas blogg <—-
Tycker du att jag gjorde ett bra jobb eller tycker du att det är för olikt?

BAS
Lumene Blur Foundation – 0.5 Fair Nude
Viva la Diva Concealer With Argan – Pure Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
.Färg Collection Multishadow – Nyponros +Lila Syrén + Rimblomster
.Färg Collection Gloss Powdershadow – Extra Pearl + Silver Metallic

ÖGON
.Färg Collection Multishadow – Nyponros +Lila Syrén + Rimblomster
.Färg Collection Gloss Powdershadow – Extra Pearl + Silver Metallic
.Färg Collection Creative Color Foundation – Vit

LÄPPAR
.Färg Collection Gloss Powdershadow – Extra Pearl + Silver Metallic
Cerat

3 Kommentarer
  1. Ingrid
    Ingrid says:

    I really like your take on Rebecka’s look! You made it look really fresh when it could have easily turned out corpselike with colouring like yours (especially if I had attempted it on myself, haha!). Actually, in that first picture you remind me of someone (an actress I think), but I don’t remember who! I’ll let you know if I ever remember

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *