Makeuplook: Leave Me Breathless

icke djurtestad makeup icke djurtestad makeup Jag har aldrig gjort en makeup där färgskalan endast går i rött, men jäklar vad jag gillar det! Ser ju ascoolt ut, och det bästa är att röda skuggor är döenkla att sudda! De smälter ju så fint in i huden att övergångarna blir jättemjuka!

Till denna makeup har jag förresten endast använt mig av produkter som är cruelty free. Om du brukar läsa mina makeuplistor, så har du säkert sett att det här och var finns produkter som inte är cruelty free. Detta är ju så klart eftersom jag fått dessa som pressutskick, eller haft dem sedan tidigare. Jag tycker det är otroligt onödigt att slänga saker, och gillar jag produkten ser jag inget problem i att använda upp dem. Däremot undviker jag att handla produkter som inte är cruelty free. Hur är det för er, bryr ni er om produkter är cruelty free eller inte? Jag gissar (och hoppas) på att många av er som läser min blogg till en viss mån bryr er?

Bas
Cover FX Costum Cover Drops G20
Urban Decay Naked Skin Liquid Foundation 1.0
MAKIASH Liquid Concealer Porcelain
NARS radiant Creamy Concealer Chantilly
FACE Stockholm Matte Finishing Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit Light
Youngblood Lunar Dust Twilight
NARS Blusher Orgasm

Ögon
NYX Control Freak Eyebrow Gel
Viva La Diva Eyebrow Fine Liner Mitad
NABLA Eyeshadow Fahrenheit + Water Dream + Petra
IsaDora Big Bold Mascara
IDUN Liquid Eyeliner Kol

Läppar
NYX Full Trottle Lipstick 01

11 Kommentarer
 1. Lina
  Lina says:

  Gud vad snyggt! Brukar använda röda ögonskuggor rätt ofta, men alltid ihopsuddat med svart så att det inte syns så mycket, men blev sugen på att gå all in nu. Jag tänker som du, dvs köper endast cruelty free när jag köper nytt, men har en rejäl samling av produkter jag köpte innan jag brydde mig om det som inte är det som jag ändå använder mig av. Känns verkligen fel att bara slänga det, och är rätt ensam om att gilla smink bland familj/vänner så kan inte direkt skänka bort det till någon som verkligen kommer att använda det heller.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Lite samma här! Alltid med svart eller brunt för att ta edgen av det! Om du gillar rött ska du ju definitvt testa en helröd sotning!
   Men visst gör det? Jag känner lite såhär, gjort är gjort, har man det, så är det korkat att slänga. Bara att gräva sig genom! 🙂

   Svara
 2. Olivia
  Olivia says:

  Hej hej! Jag avgudar verkligen dina sminkningar och speciellt din eyeliner på den här. Jag undrar helt enkelt om du har något knep för att få de att se ut så där eller om du bara är en naturbegåvning?

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Tack Olivia! Vad roligt att du gillar mina sminkningar! Jag är utbildad makeupartist, så jag har väl tragglat mig till att bli bra på eyeliner, men jag ska säga att jag är urusel på eyeliner om jag inte har en väldigt tunn pensel! Det går inte! Jag brukar mixa en cakeliner med mixing liquid och applicera med en tunn akvarellpensel från panduro! Sedan handlar det lite om ögonformen, vissa ögon är ursvåra att lägga en snygg eyeliner på medan andra är ganska lätta, mina är den sistnämnda 🙂

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] vänster: NYX Full Throttle Lipstick 10, 03, 09, 01 och 04. Ett par av dessa har jag hunnit prova, 01 bär jag här. De är helt fantastiska och har en kanon […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *