NABLA Blossom Blush + Shade & Glow

Nabla blossom blush and shade & glow

Nu har det varit tyst i ett par dagar! Men det råkar vara så att jag fyllde år i helgen, så jag tänkte att jag tar en kort paus och bara försöker götta mig. Egentligen hade jag inte tänkt att blogga ikväll, men jag fick ett helt fantastiskt pressutskick från NABLA som jag bara inte kunde hålla tassarna från och som jag redan är stormförtjust i! För dig som inte känner till NABLA, så är det ett italienskt märke som är helt cruelty free och veganskt, vilket jag så klart gillar, dessutom är NABLA av väldigt hög kvalitet i förhållande till priset, så det finns egentligen inte mycket att inte gilla!

I pressutskicket fanns deras nylanserade Blossom Blush och Shade & Glow! Efter att jag hade fotat dem kunde jag inte hålla mig och satte mig och gjorde en makeup med ett par av dem – de jag hunnit testa är en dröm att blenda, luktar lite som kakor, dammar inte och är väldigt krämiga.

Nabla blossom blush and shade & glow

Fr ovan vä: Impulse, Nectarine, Hey Honey!, Angel, Gotham, Cameo

Nabla blossom blush and shade & glow

Fr vä: Beloved, Saint-Tropez

Alla NABLAs rouge, contour och highlighting-produkter (och ögonskuggor) kommer i två utförande: i en liten förpackning eller i refill. Supersmart! Som makeupartist uppskattar jag väldigt mycket att ha allt i en palett istället för i enskilda förpackningar, dessutom gillar jag grejen i att kunna bygga ihop mina egna paletter.

Nabla blossom blush and shade & glow swatchesHär har ni, som till synes, swatches på alla produkter som jag fått hem. De jag hunnit testa på ansiktet, och kan utvärdera är: Beloved, Gotham och Angel. Angel har jag klippt in en bild från en mörkare ljussättning på, så ni faktiskt ser vilket unikt glow det är! Helt sanslöst! Påminner rätt mycket om Lush Ung Igen Skin Tint (som jag dåligt nog inte visat er än) fast i puderform, Angel är helt sjukt pigmenterad, så man får vara lite försiktig vid applicering (trodde aldrig jag skulle säga att någon skulle applicera highlighter försiktigt…!) för att inte se galen ut.

NABLA Shade & Glow Gotham är en, för mig, mer eller mindre perfekt contourfärg. För en som är blek kan vissa färger kännas alldeles för gula, orange eller bara hårda, men den här är så mjuk och fin att jag inte är förvånad om den kommer konkurrera ut både mitt Anastasia Contur Kit och min Kat Von D Shade and Light, vi får se. Jag har trots allt bara testat den en gång. Den sista jag testat är NABLA Blossom Blush Beloved, som är min perfekta rougefärg, varma rosa rouge får mitt hjärta att ticka. Vad jag dessutom också uppskattar är rouge som man kan bygga upp pigmenteringen med, trots att dessa har superbra pigment, så behöver man inte vara livrädd vid applicering – bra för oss som är sparsamma med rouge eller för den som är nybörjare!

Jag är inte helt hundra på priser på dessa, men jag kommer uppdatera med information. Samtliga produkter är veganvänliga. Vad tycker ni om dessa? Ser de spännande ut? Är det någon som får dig att andas fortare? Jag vet att jag i alla fall andades som ett uppspelt barn när jag öppnade utskicket!

2 Kommentarer
 1. Elin
  Elin says:

  Angel ser verkligen jättefin ut! Jag använder LUSHs ung igen men förstår inte om jag ska använda den innan foundation eller efter? känns som den inte syns något hur jag än lägger den.. Hur använder du den? 🙂

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Jag brukar dutta på den efter foundation med fingret! Den är finast till lättare looker! Den passar inte sig superbra till en pudrad bas heller, utan man får köra mer på glowet 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *