Nålstick och vinterljus

Idag försökte jag ta bilder utan blixt på makeupen. Men alltså, let’s face it – vinterljuset suger. Det går ju inte att hitta vettigt ljus ens om man står utomhus! Jag håller just nu på att testa (en för mig) ny mascara som jag inte riktigt kan komma på om jag älskar eller hatar. Ska använda den i någon vecka till, sedan får ni ett utlåtande.

carrotxx

Bas
Clarins Instans Smooth Perfecting Touch Primer
Make Up Store Liquid Foundation Ivory
Maybelline Fit Me Concealer nr 115
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Sleek Contouring and Blush Palette (light)
Illamasqua Cream Pigment Androgen (rouge)

Ögon
La Roche-Posay Respectissime Extension Mascara
Peggy Sage Ombre Creme Copper

Läppar
Jelly Pong Pong Lip Frosting Pavlovna

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *