Revlon 400 Tangerine Färgbomb

revlon

Alla mina söta fejkrödtottar som läser denna blogg kan titta hit! Eftersom jag nyligen gått och blivit blond (och inte har planer på att bli röd de närmsta 12 månaderna) ger jag bort en mer eller mindre full färgbomb från Revlon i färg 400 Tangerine! Den är knallorangeröd. (Googla för att se bilder).

Tanken är att den som hojtar till först får den hemskickad mot fraktkostnaden.

Såhär är mitt hår med och utan färgbomben. Grundfärgen är den samma på båda bilderna.

Utan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 Kommentarer
 1. cecilia moberg
  cecilia moberg says:

  Vad har du för färg på dina ögonbryn när du har koppar i håret? Jag är mörkblond men ganska mörk i ögonbryn, lite som du, och vill ha en bra penna eller ögonbrynsskugga..

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Hej! Jag brukar fylla i mina med lite olika färg och produkt beroende på vilken känsla jag vill ha på dem, men mina “to go” produkter är smog från make Up store (skugga) eller strut från mac, penna, den är ganska röd, så den passar bäst till någon med röd ton på håret. Annars har isadora en bra lite kallare brun ögonbrynspenna (som jag tyvärr inte minns namnet på). Tror smog skulle passa dig bra – och vill du ha ännu lite mörkare kan du ju alltid bara blanda i lite av dn kall brun skugga!

   Svara
   • Cecilia
    Cecilia says:

    Tack för tipsen!
    Nu hoppas jag bara få till min hårfärg igen, hade lika som du på bilden innan men har blivit utväxt och råkat göra det lite mörkare.. Vilken färg har du som grund? Vill helst använda casting creme gloss om ingen har tips på annan intensivtoning ev skonsam färg?

    Svara
    • Ida K
     Ida K says:

     Just nu letar jag faktiskt runt efter en bra grundfärg eftersom den jag brukade använda har gått ut sortimentet, så där kan jg nog inte ge dig något riktigt bra tips tyvärr! Testa att tvätta ur det något och leta rätt på en ljusare röd färg, kanske en rödblond kopparton till nästa gång utväxten ska färgas så kan du bara fylla på den med färgbomb så blir det nog supersnyggt! Det är tyvärr jättesvårt att hitta bra ljusare röda toner! Allt tenderar ju att vara rödbrunt eller alldeles för knalligt!

     Svara
     • Cecilia
      Cecilia says:

      Trist när dom ändrar sortimentet. Tänkte nog göra det lite ljusare först, har tyvärr lyckats få sotiga toppar som jag måste ljusa till och sen lite i utväxten, sen ta intensivtoning ljus kopparblond. Blir det för ljust bättrar jag på med färgbomb. Hur får du det jämnt fördelat i håret när du använder den? Blandar du med balsam/inpackning?

     • Ida K
      Ida K says:

      Mitt tips är att du försöker tvätta ur håret innan du försöker att ljusa upp topparna. Anledningen till att de är sotiga är ju för att det är för mycket färg i håret! Det är lite olika. För det mesta så torkar jag håret lite lätt först och sedan delar jag upp det i passéer och öser på ordentligt med färg och kammar genom det med en bred kam. Jag brukar låta inpackningen verka i ca 20 min, men du kan ju alltid använda den ett par duschar efter varandra i några minuter så blir det nog enklare att få den jämn.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *