Tävling – Vinn sminkborstar från EcoTools

adventstävling skönhetsblogg ecotoolsDags för nästa tävling – denna gång tävlar jag i samarbete med EcoTools och LetsFaceIt ut tre kit med sminkborstar från EcoTools! Samtliga borstar är veganska, borstskaften är gjorda av bambu och aluminiumdetaljerna är gjorda av återvunnet material – bra för djuren, bra för miljön, win win. Parallellt med denna har jag en tävling på Instagram med en likadan vinst, det är ok att vara med i båda. Tävlingen hittar du på mitt konto, Spindelsven.

Vinsten innehåller följande:
Boho Luxe Mini Set – bra till sminkväskan eller när du är på resande fot
Boho Luxe Travel Set – lite kortare penslar som passar bra för resan men även för vardagssminkandet. Liten necessär följer med!
Boho Luxe Duo Brush Set – tre dubbelsidiga borstar (så egentligen sex stycken?) tillsammans med medföljande fodral!

Värde: ca 400 kr

Vad behöver du göra för att vinna? Lämna en kommentar med ditt namn + e-postadress (denna visas endast för mig) och berätta vilket ditt favoritdjur är, motivera gärna varför!

Vinnarens namn presenteras nästa söndag (18/12) och kommer kontaktas via e-post. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

*Detta inlägg är ett samarbete

/This is a competition for my readers living in Sweden

48 Kommentarer
 1. Diba
  Diba says:

  Mitt favoritdjur är tigern! Har alltid känt en speciell koppling till det djuret av någon anledning, tycker de är så himla vackra! Men jag förstår självklart att jag själv inte är en tiger och delar inte deras matvanor såklart. 🙂

  Svara
 2. Urim
  Urim says:

  Mitt favorit djur skulle nog vara ugglor, för att jag älskar fåglar men dessa fåglar är bättre de är så vackra och kloka dessutom. Jag började gilla dem när jag såg harry potter för första gången när jag var liten och älskar dem även nu.

  Svara
 3. Ann-Sofie
  Ann-Sofie says:

  Mitt favoritdjur är.. Tadaaa.. Katt! De som känner mig vet att jag är en crazy catlady. Jag har 5 katter varav den 5:e lille killen kom till mig för snart 3 månader sedan. Troligen vildfödd härute på landet. Du kan se honom på min instagram, Nisse heter han 🙂 finna även bilder på de andra 4 pälsklingarna.

  Svara
 4. gabriella Sandström
  gabriella Sandström says:

  Mitt favoritdjur är Leopardgeckon (ödla). Detta för att den är så vacker och social, plus att den passar för mig som är allergiker <3

  Svara
 5. Felicia
  Felicia says:

  Åh, vilket svårt beslut!! Har alltid sagt hund men sedan jag adopterade en liten ödla så står det väldigt jämnt mellan de två djuren!!
  Hundar eftersom att de är så sjukt lojala och underbara djur och ödlor pga att de är sjukt intressanta!!

  Svara
 6. Liza
  Liza says:

  Jag har inget favorit djur, tycker alla är vakra på ditt sätt. Men om jag ska välja så ett då blir det en hund. De är smarta, trogna, kan tränas och blir ett bra hjälp i vardags för de som har t ex nedsatt syn eller funktionshinder. Finns så många hundar idag som hjälper polisen för att hitta narkotika t.ex.

  Svara
 7. Astrid
  Astrid says:

  Mitt favoritdjur är hundar! Jag kommer aldrig kunna leva utan hundar i mitt liv då jag ser dem som mina allra bästa vänner. Det finns helt enkelt inget bättre än dem! Och hundar förtjänar verkligen det bästa då de är oroligt tillgivna och heeeelt UNDERBARA!

  Svara
 8. Lovisa
  Lovisa says:

  Mitt favorit djur är katter. Har två sötnosar och de stärker mig varje dag. Hjälper mig kämpa mot depression och ångest.

  Svara
 9. Elina Berggren
  Elina Berggren says:

  Mitt favorit djur är kanin! Dom är fluffiga, har roliga och väldigt tydliga personligheter och dom är så otroligt söta!! Blir alltid varm i hjärtat när jag gosar med min kanin. Han är jordens pussgurka!

  Svara
 10. Camilla Sevedsson
  Camilla Sevedsson says:

  Mitt favoritdjur är utan tvekan råttor! Har haft dessa underbara djur i flera år och bästa sättet jag brukar beskriva dem som är att de är som en hund – fast i nanoformat 🙂
  Så himla smarta, gosiga och nyfikna varelser.

  Svara
 11. Olga Örsta
  Olga Örsta says:

  Hej!!

  Mitt favorit djur är elefanten, och det har det varit det sedan jag var liten. Blev förälskad i dessa ståtliga och vackra djur när jag en gång såg ett räddningsprogram om dom i Afrika. Det är något väldigt speciellt med dom, deras utseende deras känsliga beteende.

  Svara
 12. Hanna Tegbrant
  Hanna Tegbrant says:

  Mitt favoritdjur är elefanter! Vet inte riktigt varför det har blivit så men jag finner dem bara som så otroligt vackra och starka djur.

  Svara
 13. Agnes
  Agnes says:

  Elefanten, särskilt den afrikanska, är det djur som ligger mig närmast hjärtat. Jag fascineras av deras flockbeteende; att alla hjälps åt och drar nytta av varandras kunskap och förmågor. När de varje år gör sin långa vandring över savannen till vattnet är det viktigt att de håller ihop för att klara sig undan rovdjur och hettan och torkan är en enorm utmaning för dem. I elefantflockar är det gammelmormor som leder och just genom att de lever med flera generationer kan de se till att hjälpa även de minsta elefantungar som lätt kommer på efterkälken eller fastnar i djup lera.

  Med elefanters omsorgsfullhet, vänskapliga sätt och fantastiska minne gör de sig en mycket speciell plats i mitt hjärta.

  Svara
 14. Emma Axelsson
  Emma Axelsson says:

  Illrar är mitt favoritdjur, de är så livfulla. De är supersmarta och listiga men samtidigt lekfulla och busiga. De är som en blandning mellan en hund och katt 🙂

  Svara
 15. Raquel
  Raquel says:

  Grisar. Mysiga, gosiga, familjekära individer som förtjänar kärlek av sin omgivning istället för det de utsätts för nu. ❤️

  Svara
 16. Fey Larsson
  Fey Larsson says:

  Hej!

  Mitt favoritdjur är hundar! Det är nog ett ganska vanligt svar men sedan jag fick min vovve 2008 så har hela livet förändrats i positiv riktning. Han Finns alltid där för mig, vill alltid mysa och kela och sviker mig aldrig. För att inte glömma den dagliga motionen man får :-)Det perfekta husdjuret enligt mig!

  God Jul önskar Fey Larsson ☺️

  Svara
 17. Ellen
  Ellen says:

  Ett av mina favoritdjur är utan tvekan uttern! Så sociala och nyfikna på allt. De är även väldigt måna om, och tar hand om varandra. Och såklart för att de håller varandras tassar när de sover för att inte flyta iväg från varandra ♡

  Svara
 18. Marre
  Marre says:

  Mitt favoritdjur är panda. Främst för att de är väldigt fina men också ger något hopp om att vi faktiskt kan rädda djur om vi anstränger oss !
  Dessutom kan jag känna se mig själv i de när jag ser klipp med de. Lite söta, fluffiga och klumpiga 😉 haha

  Svara
 19. Michaela
  Michaela says:

  Jag tycker att alla djur är underbara! Men möss är en av mina favoriter. De är så intelligenta, de behöver stimulans för att må bra och de tar hand om varandra om de lever i en passande miljö.

  Jag tog hand om tammöss för ett par år sedan och det var en av de mest givande tiderna i mitt liv. Att se hur de lever och hur glada de blev när en kom hem. Så fina djur, alldeles egensinnade och snabbtänkta. Mycket personlighet i en liten kropp, därför är de kanske mitt favoritdjur.

  Svara
 20. Lotta
  Lotta says:

  Svårt val, men jag säger katter! Dom är självständiga, roliga, vackra och graciösa.
  Tyvärr är jag numera allergisk, men jag gillar dom ändå!

  Svara
 21. Sara E
  Sara E says:

  Mitt favoritdjur är absolut katter! Min bästa kattkompis släpade hem en koltrast en gång. En levande koltrast. Som höll på att flyga rakt in i mig när jag helt oskyldigt stod och borstade tänderna. Jag gjorde ett hopp bakåt i panik och landade graciöst rakt på baken. Men fan vad jag älskar kattjäveln 😀

  Svara
 22. Sara
  Sara says:

  Mitt favoritdjur är absolut katten! Min bästa kattkompis släpade hem en koltrast en gång. En levande koltrast. Där stod jag i godan ro och borstade tänderna när det kom en koltrast flygande rakt mot mig. Graciöst kastade jag mig i panik bakåt och landade hårt på baken. Men satan vad jag älskar den katten! 😀

  Svara
 23. Lina Dahlander
  Lina Dahlander says:

  Mitt favoritdjur är… falkar! Det är så mycket styrka och skönhet i dessa varelser. De är kvicka, smidiga och en känsla av mycket djup. Falkar är helt enkelt bad ass och sjukt coola!

  Svara
 24. Lina
  Lina says:

  Mitt favoritdjur är också katter, älskar’om! Mycket för att de är så galet gulliga, har så mycket knäppa saker för sig och är så lata, snacka om livsnjutare. Måste nog gå och gosa/terrorisera min egna fyrbenta kompis på direkten <3

  Svara
 25. Isabelle Liljekvist
  Isabelle Liljekvist says:

  mitt favorit djur är delfin, har gillat det sen jag va liten, förmodligen för jag också älskar att simma mycket

  Svara
 26. Yohanna Af Skovde
  Yohanna Af Skovde says:

  Mitt favoritdjur är fåglar i allmänhet och hönor i synnerhet. Jag vet att många tycker att de är lite småskabbiga men jag tycker att de är så jävla söta. Speciellt när de går och huvudet liksom åker fram innan resten av kroppen följer med. Vi har haft hönor varje sommar under min uppväxt och jag började dressera dem och ta med dem in och gosa med dem. Väldigt underskattade djur!

  Svara
 27. emily
  emily says:

  Haj!! alla gånger pga snygga farliga och ger oss ibland presenten superdupermega magplask.
  samt att en hajhjärna ser ut som en människolivmoder=det bästa av två världar
  (ok är inte 100 1000% säker på livmodergrejen men det för härligt för att kolla upp proper.)

  Svara
 28. Elin
  Elin says:

  Åhh jag skulle verkligen vilja vinna Jag har nämligen inte pengarna att lägga på nya sminkborstar
  Jag älskar alla djur men om jag var tvungen att välja så skulle jag nog säga en hund eller en katt. Jag älskar hundar för att de är så glada och kan känna hur vi människor mår men katter är så himla sassy och roliga (iaf min)

  Svara
 29. T-Rebz
  T-Rebz says:

  Mina bästa landlevande djur är nog ca alla kattdjur, de är både supersmarta, gulliga och så OTROLIGT korkade! Mina katter t.ex vet precis vem de kan manipulera för mest godis och vem de måste lyda så fort de blir tillsagda (spoiler: min kille är den förstnämnda och jag den senare), men de kan inte lära sig åt vilket håll en dörr går åt trots att jag fysiskt visar dem hur de ska trycka för att öppna en lätt tillskjuten dörr.
  Mitt havslevande favoritdjur är BRUGDEN! Ingen förklaring annat än en bildgoogling krävs.

  Svara
 30. Malin
  Malin says:

  Mitt favoritdjur är grodor. Jag tycker de är så vackra. Och om man pussar på de så kan man ju hoppas på en prins, haha! (pussa inte på pilgiftsgrodan bara för då dör du!)

  Svara
 31. Hannalouise unnermark
  Hannalouise unnermark says:

  Det är så otroligt svårt att välja ett djur men måste nog säga hästen de är så lojala och det finns inget vackrare än att vinna en hästs tillit ❤

  Svara
 32. Daniela Klingberg
  Daniela Klingberg says:

  Elefanten (både den afrikanska, asiatiska och dess förfäder mammuten) är helt klart mitt favoritdjur! Anledningarna är många, några redan nämna här ovan i andra kommentarer men jag har en anledning jag aldrig hört någon annan ha.

  Det är nämligen så att jag så länge som jag kan minnas varit rädd för stora ting människan skapat. Detta kan vara t.ex. höghus, traktorer eller lastbilar, betongstrukturer etc etc etc. Anledningen är den att jag tycker att dessa ting är onaturliga, jag finner det onaturligt att människan kan skapa dessa saker när vi från allra första början var precis som alla andra djur, vi levde för att äta och åt för att leva. Typ. Vissa djur har ju roligare syftet än så, ex humlor eller liknande som gör detta och samtidigt pollinerar planeten jordens växter, absolut. Men du förstår min andemening.

  Elefanterna i sin stora helhet blir då den motvikt mot stora mänskligt skapade ting som jag lägger min tröst i. Jag mår lite lite bättre av att veta att det finns stora saker som inte människan skapat. De fungerar som ångestlindrande. Så det är min anledning, förutom de tidigare nämnda då. Och så är de ju otroligt vackra också. Lite grå-beiga sådär. Jag gillar grå-beige. Mäktiga. Jag kan komma med tre dussin adjektiv till men jag låter de tala för sig själva istället.

  Sorry för lång motivering, men kan inte förklara mina tankegångar på annat sätt. Kram!

  Svara
 33. Line
  Line says:

  Mitt favoritdjur är trollslända. Det har blivit mitt signum, har trollsländor överallt. Tycker de är vacker och häftiga, som små flygplan.

  Svara
 34. Fanny
  Fanny says:

  Åh mitt favoritdjur är späckhuggaren! De är så otroligt smarta och har tillochmed en del utav hjärnan som vi inte har. De är så spännande och tänkande djur! De är precis som oss, mammorna älskar sina barn och lämnar dem inte ur sikte. Känner att min dröm är att se en späckhuggare i sin naturliga miljö! 🙂

  Svara
 35. Moa Borg
  Moa Borg says:

  Hej! Rolig tävling!! Håller alla tummar som går!!
  Mitt favoritdjur är utan tvekan katter. Om det finns ett djur som beskriver mig, så är det definitivt katten.
  Dem är luriga, lata, fria, lyckliga, mjuka och följer sin egen vilja. Till skillnad från hunden så är dem svåra att tämja och dem verkar alltid ha något busigt på gång och är experter på att gömma sig.
  Love cats, hate cops

  Svara
 36. Erika
  Erika says:

  Finns många fantastiska djur. Men favoriten är hund, och rasens kungar: Bullterriern!
  Mer personlighet är svårt att finna. Min lilla Korven blev sjuk och fick somna in i feb. Går inte en dag utan saknad.. <3

  Svara
 37. sandra
  sandra says:

  Mitt favoritdjur är katt för att jag tycker de passar in på min personlighet, självständiga, är sociala när de vill och framförallt hatar att bli blöt!

  Svara
 38. Hanna
  Hanna says:

  Jag älskar djur, är uppvuxen på gård och tycker att alla sorters djur har sin charm. Men favoriten är ändå tveksamt hund! Min hund som jag hade under min uppväxt har jag så mycket att tacka för, så många gånger han lugnade min ångest och fick mig att tänka att livet nog är värt att leva ändå. Efter tretton fina år tillsammans fick han lämna jordelivet och jag kan knappt hålla tillbaka tårarna när jag tänker på det. Idag har jag en underbar rottweiler som utan tvekan är min bästa vän. Tänk vad fin världen vore om människan skulle ta efter hunden lite mer.

  Svara
 39. Paola
  Paola says:

  Jag älskar katter. Och katter. Och även katter. Varför? Därför att en katt är en katt. Ingen hund. En katt är brutalt ärlig och fjäskar inte. En tillgiven katt är det mest äkta man kan erfara.

  Svara
 40. Helena
  Helena says:

  Mitt favoritdjur är katt för deras självständighet som gör det desto mer rörande att få en beskyddande pälsboll på magen. Bubblare blir lemur, trots att jag aldrig träffat någon, för deras pop-randiga svans.

  Svara
 41. Kajsa
  Kajsa says:

  Hej!
  Som så många andra måste jag säga katt! Jag har en katt men skulle vilja ha 50 (får dock inte för min man). Ingen kan bestämma över en katt (jag har dock lyckats dressera min Azrael att göra vacker tass, high five och ligg ;)) Dessutom får man känna sig så utvald när de vill kela, men lika snabbt känna sig som den mest ratade när det inte passar längre.

  Svara
 42. Sara
  Sara says:

  Igelkottar är mina favoritdjur! De är gulliga men taggiga och med stark integritet, jag känner mig kanske lite besläktad :-D. När jag var liten fanns det rätt mycket igelkottar på mormors och morfars lantställe och hela familjen tyckte att det var så fint när de visade sig i skymningen. Nu har min mamma en stuga på Gotland och på tomten har vi t o m träffat på tre små kottebarn, hur sött! Fast stammis-kotten som bodde under huset i somras blev förbannad när mamma råkade vattna den av misstag, så den flyttade någon annanstans. Hoppas det kommer nya nästa år… 🙂

  Svara
 43. Malin
  Malin says:

  Jag har mött mina favoritdjur från det att jsg var liten. Dessa är: Lisa, Sessan, Krys-mynta, Rustibust, Wakka-Wakka,Sessy och Simba. Lisa välkomnade mig hem när jag var liten. Lisa var en katt. Sessan kom till mig när jag var liten. Hon brukade pussas när man var ledsen. Sessan var en katt. Krys-mynta och Rustibust var syskon och gjorde livet mycket roligare för mig. Wakka fick jag när jag var tolv och blev min lillebror fram till i år. Han var även hundarnas Zlatan. Sessy och jag fann varandra 2012 i Grekland. Hon var min skugga fram till och med 2015 och jag är ganska säker på att hon var min själsfrände. Hon var en hund. Simba, min minsta, fann jag i Grekland. Han är som en dennishund och man vet inte vad han planerar förens genomförandet. Mina favoriter.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *