Viva La Diva Concealer With Argan Oil

Viva La Diva Concealer With Argan Oil in Pure Light

Viva La Diva Concealer With Argan Oil in Pure Light

Jag hade egentligen tänkt att skriva detta inlägg för rätt längesen, men av olika anledningar blev det inte av. Eftersom jag dock tycker detta är en riktigt bra produkt, så kör vi ändå. Viva La Diva Concealer With Argan Oil är en concealer som kommer i sju olika nyanser.  Som namnet antyder är detta en lite mer återfuktande concealer och en produkt som passar oss med lite torrare hud. Precis som med alla andra concealers i hela världen påstår Viva La Diva att Concealer With Argan Oil inte lägger sig i linjer, men det gör alla concealers, bara olika mycket. Jag tycker att detta är en av de som bråkar mindre.
Viva La Diva Concealer with Argan Oil in Pure LightHär ser nu före och efter bilder på mig. Som till synes är detta inte en concealer som raderar ut ditt nylle, men den täcker rodnader, mörka toner under ögonen osv – utan att se överdrivet sminkig ut. Jag har använt Concealer With Argan Oil under ögonen och lite runt näsvingarna. Nyansen jag använt heter Pure Light och det är den ljusaste nyansen. Nyansutbudet är lite so so och jag är inte riktigt med på nyansernas namn… behöver man verkligen antyda på ljus och mörker och lägga värderande ord i samband med dem? Räcker det inte bara med ett namn som beskriver nyansen? Typ Fair, Light, Medium osv funkar superbra!

Produkten fungerar superbra för mig och jag har faktiskt ersatt mina dyra concealers till förmån av Concealer With Argan Oil. Jag har använt den så pass mycket, att jag tagit slut på en hel tub och behöver köpa en ny, för tydligen gillar jag inte min Urban Decay eller andra fancy concealers mer. Jag tycker nämligen att Concealer With Argan Oil täcker så fint, men fortfarande framhäver så otroligt lite struktur, att de andra som kanske täcker lite lite mer, framstår som högljudda och ouppfostrade i jämförelse.

All over all så gillar jag verkligen Viva La Diva Concealer With Argan Oil, även om jag tycker att det finns brister i namn och nyanser. Produkten är vegansk, är inte djurtestad och kostar bara 89 kr/3 ml. Detta blir 29,6 kr/ml, jämför man detta med den andra favoriter bland veganer, Urban Decay Naked Skin Concealer, så ligger UD på 48 kr/ml. Jag skulle köpt Viva La Diva Concealer With Argan Oil igen, även om den låg på samma pris per milliliter.

Har du provat produkten? Vad tyckte du?

10 Kommentarer
 1. Elina
  Elina says:

  Hej! Jag undrar om du fortfarande tycker att Alessandro striplac är bra?? Skulle du rekommendera att köpa ett sådant kit än idag?

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej! Det är absolut inget fel på produkten, men dessvärre så hade jag inte lika bra koll på vad som är cruelty free och inte när jag skrev inlägget. Så alessandro är djurtestat och av den anledningen kan jag inte rekommendera ett köp. Jag använder fortfarande maskinen fast med lack från märken som är cruelty free 🙂

   Svara
   • Elina
    Elina says:

    Tack för ditt svar Hur länge skulle du säga att lacken från striplac höll?
    Vad använder du för märken på lacken numer? Hur skulle du säga hållbarheten är där?
    Finns det något cruelty free märke som fungerar på samma sätt – dvs att man pillar bort ett hörn på lacket för att få bort det?
    Gellack har skadat mina naglar så mkt tidigare….

    Svara
    • Ida
     Ida says:

     Ingen fara! Jag minns inte riktigt hur länge det höll faktiskt, jag höll på och grejade en del med att byta färger ovanpå lacket (använde det som en stärkande bas), men tror runt 7-10 dagar? Jag använder lack på samma sätt nu, som en stärkande bas, och jag använder Aden Cosmetics som ska vara helt cruelty free. Det håller i ungefär 10 dagar. Jag brukar göra som så att jag tar en glasfil och ruffar upp ytan på lacket, sedan sätter jag på små foliepaket med acetonindränkta bomullstussar. Tar kanske 10 minuter så är allt borta utan att nagelplattan är skadad. Enda grejen med aceton är att man behöver ju vara snäll och hälla på nagelolja osv efteråt.

     Svara
     • Elina
      Elina says:

      Okej, tack så mycket för dina tips!
      Ska kolla upp om Aden cosmetics.
      Tusen tack!
      Kram:)

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Lumene Natural Glow Foundation – 03 (för mörk för mig) Viva La Diva Concealer With Argan – Light 01 Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Powder – Light bareMinerals Invisible […]

 2. […] Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter – Fair Viva La Diva Concealer With Argan – Pure Light Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter – Light Nabla Cosmetics Blossom […]

 3. […] Lumene Natural Glow Foundation – 1 Porcelain Viva La Diva Concealer With Argan i Pure Light Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter – Light Illamasqua Powder Blusher – […]

 4. […] IsaDora Active All Day Wear Makeup nyans 10 och 12 mixade Viva La Diva Concealer With Argan i Pure Light Färg Hyperflex Shadow Mandarin + Saffran (som […]

 5. […] Lumene Natural Glow Foundation – 2 Ivory Viva la Diva Concealer With Argan – Pure Light Makiash Perfect Finish Loose Powder Nabla Pressed Highlighter – Wave […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *