Makeuplook: Bring Me Everything Here

Jösses vilket sommarlov jag tog! Inte helt meningen att det skulle vara så länge, men en måste ju leva lite också. Jag har inte postat så mycket inlägg dedikerade till endast makeuplooker på bloggen på ett tag, men jag har saknat det lite så vsg nu e dom tillbaks.
Jag har hittat ett nytt favoritsätt att applicera skimmer. Trött på klassiska placeringar så kör pang på, rätt över och under ögat och lite för långt. Ser ballt ut om du frågar mig. För att få skimret i en sådan här look att poppa rekommenderar jag en makeuppensel fuktad med någon setting spray, då jävlar sitter det på plats och täcker det svarta rätt fint. Tips: detta fungerar bäst om din setting spray innehåller glycerin. Här har jag använt mig av Urban Decay Kaleidoscope Dream – 13th Floor (den svarta) och toppat med Make Up Store Diamond Shadow – Gold Sparkle. Vad tycker du om placeringen, ser det coolt ut eller bara konstigt?
Övriga produkter i denna makeup:

BAS
Lumene Natural Glow Foundation – 03 (för mörk för mig)
Viva La Diva Concealer With Argan – Light 01
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Powder – Light
bareMinerals Invisible Bronze – Fair to Light
Make Up Store North Star Duo (den ljusa nyansen)

ÖGON
Urban Decay Kaleidoscope Dream – 13th Floor
Make Up Store Diamond Shadow – Gold Sparkle
The Body Shop Happy Go Lash Mascara
Linda Hallberg Cosmetics Black Core Crayon
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax (bryn)

LÄPPAR
Linda Hallberg Cosmetics Fantastick Lipstick – Extra

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *