Youngblood Lunar Dust Twilight

youngblood-lunar-dust-twilight

Jag tänkte att jag fortsätter att skriva om favoritprodukter som jag glömt bort att tipsa dig om. Nästa produkt i gänget är Youngblood Lunar Dust i nyansen Twilight. Underligt nog är denna, precis som Ultra HD en produkt som jag inte riktigt blev sådär dunderkär i de första gångerna jag testade den, men nu är det en favorit som används vid var varannan sminkning. Anledningen att vi inte klickade sådär direkt ligger mest i att jag använt samma highlighter i säkert tre år och inte sett mig själv i något annat! Du vet säkert vilken känsla jag menar!

youngblood lunar dust twilight

Youngblood Lunar Dust är ett ljusreflekterande mineralpuder som används som en highlighter men självklart kan du använda den som ögonskugga också! Lunar Dust finns i mer än en nyans, men den jag har heter Twilight och är en highlighter för oss som är blekfisar. Twilight är en pärlemorvit nyans som reflekterar ljus helt fantastiskt, allra vackrast tycker jag att den är på kvällen, när svaga ljuskällor träffar huden – jag förstår verkligen var namnet Lunar Dust kommer från! Pudret är otroligt finmalt och drygt, så en förpackning räcker i en halv evighet om inte mer.

youngblood lunar dust twilight swatch

Det fina med Lunar Dust är ett det inte är en in your face-highlighter, utan en mer modest highlighter som du kan bygga upp till den glansighet du önskar. Är du lite brunare än jag blir resultatet så klart lite mer påtagligt. På bilden ovan är produkten swatchad på bar hud. Klicka här för att se hur Twilight ser ut på kindbenen.

Det enda som egentligen inte är trevligt med Youngblood Lunar Dust är det höga priset, trots att en förpackning räcker i en halv evighet, så är 400 kr för en produkt med 8 gram ganska mycket. Finns på Sephora!

Youngblood testar inte på djur, och vad jag kunnat döma från ingredienslistan så är Twilight dessutom vegansk! Har du testat något från Youngblood?

3 Kommentarer
 1. A+
  A+ says:

  Hej! Jag har ett litet problem. Jag, liksom många andra som fyllt över 25, börjar få små linjer (RYNKOR FFS!!!) under ögonen och det gör det jättebesvärligt att ha smink på för jag tycker att foundation+puder gör det hela värre! Jag har en rätt tunn foundation (Dior nude air) som ändå akkumuleras i linjen och gör att den framstår tydligare… jag prövar att täcka det med lite puder, men det blir inte bättre, men faktiskt värre. Det är som om ju mer smink man har på desto mer markant blir det. Jag tycker det är skittråkigt för jag vill ha smink när jag ska på fest eller liknande, men då ser jag bara ut som en gammal gumma. Tänkte fråga om du kanske hade några tips och tricks när det kommer till åldersrelaterande dilemman – vet inte om jag ska applicera ännu tunnare lager af smink eller om jag ska införskaffa en jättetäckande concealer!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej!
   Klassiska problemet för oss alla som inte är 18 längre! Mitt tips är att du skaffar en concealer som är till för just partiet under ögonen och håller i tunna lager. Sedan bör du investera i ett riktigt finmalt puder – det är verkligen skillnad på puder och puder! Det jag själv gör är att jag applicerar en lite mer täckande concealer i ett tunt lager och blendar ihop det med min foundation, jag har alltså ingen foundation under ögonen. Efter det ser jag till att det inte ligger några concealerveck och applicerar ganska mycket löspuder under ögat med en liten svamp, pudret låter sitta en stund, tänk dig baking/cooking, fast en snäll version.

   När jag sedan sopat bort pudret sprayar jag hela ansiktet med en settingspray, min favorit är från Urban Decay, det fina med detta steg är att du hjälper sminket att hålla ännu bättre på samma gång som du tar bort den pudriga känslan som kan uppstå. Puder som jag tycker är bra: Illamasqua Loose Powder, MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder och Grimas Transparent Puder. Alla dessa är transparenta och stör inte makeupen du lagt innan och fixerar verkligen skiten ur basen du lagt! 🙂 Är du mer åt det mörka håller i hudtonen så kan du alltid bronza lite i efterhand! Hoppas något av dessa tips kan hjälpa dig – det är inte kul att se äldre ut pga smink!

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] tänk er lite som en fullmåne glänser i på ett lugnt vatten. Mums. Vegansk och cruelty free. Recension här. Foundation: Jag har suttit och tittat i min foundationlåda för att försöka komma på vilken […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *