Make Up For Ever Ultra HD Foundation

makeupforever-ultra-hd-foundation

För några månader sedan inhandlade jag Make Up For Ever Ultra HD Foundation, vilket är den uppdaterade versionen av deras gamla HD foundation. Jag har helt glömt att berätta om den, men det måste jag ju göra! Make Up For Ever Ultra HD Foundation kommer i hela 40 olika nyanser, den är oljefri och skulle säga att det är medium täckning, men som går att bygga upp. Färgen jag har heter y215, vilket är den näst ljusaste nyansen bland färgerna med gul underton.

make up for ever ultra hd foundation y215

Till en början var jag och Ultra HD inte helt kära i varandra, tyckte liksom inte att jag fick rätt på appliceringen. Däremot älskar jag den sedan jag testade att applicera med min beauty blender – det ser helt fantastiskt ut! Såhär i efterhand vet jag också att Ultra HD inte ska buffas in i cirkulerande rörelser utan snarare tryckas på plats, tänk att du duttar in den i huden. Resultatet är i alla fall ooootroooligt fint! Det ser ut som att jag är mer eller mindre osminkad och bara har väldigt vacker hud – vilket mer än en person påpekat.

Jämför man Ultra HD med den gamla HD så märker jag en viss skillnad, den gamla HD sitter inte lika fint på huden och kan synas lite, dessutom är den lite tyngre. Nya formulan känns jättelätt och ger känslan av en osminkad och vacker hud. Med andra ord kan det vara värt att inhandla Make Up For Ever Ultra HD om du gillade den gamla upplagan men vill ha en ännu bättre version av den!

Pris: 400 kr på Sephora

3 Kommentarer
 1. Ivana
  Ivana says:

  Hej! Jag undrar om du vet några colourdupes till den här foundationen eftersom jag har svårt att hitta foundations som matchar mig och den här är min exakta färg men jag vill testa något nytt.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hejsan! Jag vet inte vad du har för budget, men jag tycker att färgmässigt är by terry Cover Expert i färgen 2 Neutral Beige ganska nära, den är dock liiite ljusare och yttepytte mer neutral i tonen!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *