Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Bow N Arrow

kat von d everlasting liquid lipstick bow n arrowIbland smiter ens vänner till utomlandet. Vad gör man då? Jo, man skickar med inköpslistor på skönhetsprodukter som inte går att få tag på i Sverige, alternativt är billigare där än i la Suede. En av sakerna på inköpslistan var Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Bow N Arrow (egentligen ville jag ha massa Jeffree Star-läppstift, men de kan man tydligen bara köpa nätet) som jag blev mer förtjust i än jag trodde.

Jag vet att andra kan känna igen sig i att ha väldigt pigmenterade läppar i sig själv, och dessutom vara bleka. Det som händer då, är att ljusa nudefärger ibland kan vara de mest oklädsamma i hela världen. Lägg till att du dessutom är väldigt gul i hudtonen, som jag, det kan sluta med att det ser ut som att jag satt ett plåster på munnen. Superfint osv. Det fina med Kat Von D – Bow N Arrow är att den är en perfekt hybrid mellan en klassisk nude, brunt och rosarött, vilket gör att jag som har alla ovanstående attribut kan komma undan med färgen och dessutom se sjukt fräsch ut. Bow N Arrow dämpar det röda i mina läppar och byter ut det mot en skön, mörkare nude som flörtar med 90-talet utan att göra ett helt återbesök.

kat von d everlasting liquid lipstick bow n arrow swatchBow N Arrow är för övrigt oförskämt enkel att applicera. På swatchen har jag ingen läppenna och har målat direkt med applikatorn. Vi kan väl säga som så, att jag är urusel på att applicera läppstift utan pensel, men som till synes ser det helt godkänt ut ändå! Formulan på Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick är ganska rinnig, men inte så pass att du behöver vara rädd att de smiter innan de torkar, och skulle du ändå vara rädd för det kan du sluta vara det – de torkar på typ 10 sekunder.

kat von d everlasting liquid lipstick bow n arrowDet sista vi behöver beröra är hur Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick fadear. För helt ärligt, vissa liquid lipsticks får en att se ut som jag vet inte vad när de börjar släppa! Jag har typ Sveriges torraste läppar, men jag tycker att Bow N Arrow fadear så pass fint att jag inte behöver bry mig så mycket. Det går för övrigt jättebra att bara fylla på också, tycker inte att det är något problem med någon uppbyggnad av produkt. Sedan sitter för övrigt dessa liquid lipstick helt galet bra.

Nu vet jag inte hur det ser ut, vilka färger av Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick som finns i Sverige än och tyvärr ska Bow N Arrow enligt den infon jag fått inte finnas här än. Dock tycker jag att du som har lust/råd/möjlighet ska ta och plocka på dig ett av hennes liquid lipstick. Detta kan vara det bekvämaste i sin genre som jag testat! Känns som att ha nakna läppar!

Pris: 215 kr/ 6.6 ml. Finns på Sephora.

Icke djurtestat & veganskt

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] atteh, efter att jag fick Bow N’ Arrow (blogginlägg här) för ett par veckor sedan blev jag sugen på fler läppstift från Kat Von D. Så när jag var i […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *