Lush Beautiful Duschgelé

Lush beautiful shower gelJag kanske ska byta namn på bloggen till Idas Lushblogg? Det känns som att jag skriver väldigt mycket om Lush just nu, men det blir ju lätt så när en haffat riktiga godingar! Min senaste pärla är Lush Beautiful Duschgelé som jag helt tokig i. När jag köpte den hade jag haft en lång helg, var trött, kunde inte koncentrera mig och bara haffade en i mängden som såg fin ut, jag menar, glittrig duschgelé? Mums! (Nej, glittret stannar tyvärr inte kvar på kroppen)

Lush beautiful shower gelLush Beautiful Duschgelé doftar som en hel dröm. jag ska erkänna att jag duschat några gånger helt i onödan sedan jag skaffade den, bara för att jag tycker om doften. (Var tog miljötänket vägen, Ida?) Beautiful doftar av persika och aprikos och när jag använder den, så tänker jag, töntigt nog, för mig själv att den doftar som en vacker tjej. Det kanske låter jättelöjligt, men tänk så som man i gamla visor sjöng om hur tjejer doftar som jordgubbar, sol, blommor osv, lite så! Vackert och gott. Beautiful är ett asbra namn! Tänk er att den doftar av söt frukt (men inte för sött) och sol. Jag blir i alla fall pigg! Produkten är för övrigt väldigt dryg, så du behöver inte ens en tesked till hela kroppen.

Om du är sugen på Lush Beautiful ligger priset på en mellanstor flaska på 169 kr.

Som vanligt är Lush cruelty free och Beautiful är vegansk.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *