Makeuplook: I live to love and adore you

live-and-adore-you live-and-adore-you-1Jag blev oväntat kär i Mumford & Sons nya platta och särskilt i låten There Will Be Time som delvis inspirerade denna makeup. Det fina med plattan Johannesburg är att den verkligen (för mig) utmanar min musiksmak lite. Ta och lyssna, den finns på Spotify! Var det förresten någon som såg dem på Bråvalla? Det är nu jag ska avslöja att jag satt i gräsmattan i typ 20 minuter och inte fattade varför de var så dåliga och bara spelade låtar som jag inte hört innan…. för det var inte Mumford & Sons – de spelade på scenen bredvid. Märkte jag tio minuter innan vi skulle gå. Men det jag hann höra var helt sjukt bra. Det roliga är att jag gick på Bråvalla mest för att se dem, annars hade jag nog ärligt inte gått. Jag orkar inte alltid mig själv, haha!

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] fantastiska guldfärger jag sett, den är liksom så mättad och klar. När jag satt och gjorde denna makeup gick  jag genom mina olika guldfärgade produkter och testade blanda ett guldskimmer med mixing […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *