Lush Eyeliner Framgång & Fantasi

lush eyeliner framgångVet ni, det enda smink från Lush som jag har testat tidigare är en highlighter! I övrigt är jag en Lush-oskuld när vi snackar smink. Jag tror att jag inte testat något mer för att deras produkter för mig känns lite oklara? Med oklara menar jag alltså att du kan inte alltid veta vilken typ av produkt det är genom att bara titta på förpackningen, ögonskuggor, eyeliner och läppstift ser likadana ut (minus färgerna då) vilket gjort att jag nog aldrig riktigt fastnat vid sminkhyllan hos Lush. Nog om det, nu har jag börjat testa produkterna och HALLÅÅÅÅÅÅ kan vi prata lite om deras eyeliners?!?!?!
lush eyeliner swatchSer ni vilket fantastiskt metalliskt blänk de har? Den guldiga, Fantasi är nog en av de mest fantastiska guldfärger jag sett, den är liksom så mättad och klar. När jag satt och gjorde denna makeup gick  jag genom mina olika guldfärgade produkter och testade blanda ett guldskimmer med mixing solution, jag drog fram en palett med ansiktsfärger osv men allt var fel. Tills jag kom på att jag hade fått en eyeliner från Lush… Alltså mums! Tänk er hur vacker den måste vara på en lite djupare hudton? Omnomnom!!
lush eyeliner fantasiDet enda som kaaaaanske är lite diskutabelt är penslarna, jag hade velat ha längre, men det är en smaksak. Dessutom går det ju bra att sticka ner en annan eyelinerpensel du gillar i den då öppningen på förpackningen är så pass stor att du får ner en smalare pensel.

Jag tror jag kommer bo i Fantasi..! Såååå fin!

Som vanligt testar inte Lush på djur, båda dessa är veganska och pris ligger på 199 kr/st!

*Pressutskick

4 Kommentarer
  1. Carro
    Carro says:

    Har själv färgen Kontroll, en riktigt fin blå nyans. Så krämig och härlig, och älskar att man kan bygga på tills man fått tillräckligt djup färg!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *