NABLA Mermaid Collection

NABLA MERMAID COLLECTIONVissa pressutskick gör ju en mer uppspelt än andra, NABLA är alltid ett av dem. Dessa godingar kom faktiskt idag, men jag känner bara att jag måste visa er dem direkt! Detta är alltså största delen av NABLA Mermaid Collection, på riktigt, hur vackra är inte skuggorna? Nu har jag så klart inte hunnit mer än att swatcha skuggorna, men det är den vanliga sköna NABLA-konsistensen; de flesta av dem är riktigt smöriga och pigmenterade, medan de ljusare är något hårdare, men absolut inte på ett dåligt sätt, de är fortfarande krämiga och härliga.

nabla eyeshadow selfish Vid första anblick är definitivt NABLA Selfish (högst till vänster) och Cleo (guld i mitten) de som attraherar mig, men när jag swatchade Sensuelle (ljusrosa längst ner till vänster) fick jag hjärtsnörp – om det är något jag är kär i är det en ljus, skimrande glitter-historia, oh lord. Sensuelle och jag kommer med största sannolikhet att vara BFFs. Knows it.
nabla sensuelle selfish swatchesDirekt på med swatches! Ser ni hur vackra skuggorna är?? Omnomnom. Längst till höger har ni NABLA Blossom Blush Kendra och NABLA Lipstick Closer, också jättefina, men skuggorna är helt klart stjärnorna i denna kollektion! Jag har på min instagram laddat upp en liten video på swatchen så ni kan se, heter som vanligt Spindelsven!
nabla blossom blush kendraBlossom Blush Kendra är en neutral, mauvefärgad historia som jag tror kommer passa en riktigt brett spektra av hudtoner. Enligt NABLA är detta en färg som ska ge liv till ansiktet utan att störa något läppstift – hur färgglatt det än är. Jag kan se vad de menar!
nabla lipstick closerSist är Closer som är en nude med mycket rosa och brunt i sig. Detta är definitivt en av mina favorittoner när jag använder nudeiga läppstift, tycker alldeles för ljusa eller plåsterfärgade kan bli lite weird? Dessutom är jag kungligt trött på nudeläppar just nu. Fram med färgen!!

Vad tycker du? Ser detta spännande ut? Blir du lika exalterad som jag?

Jag har inte fått exakta priser, men jag gissar att priserna på NABLA Mermaid Collection ligger på runt samma som vanligt: mellan 80 – 150 kr/produkt! För dig som inte känner till NABLA så är de helt cruelty free och dessutom veganska!

5 Kommentarer
 1. Soraya
  Soraya says:

  Jag undrar om de har The leaping Bunny logan , jag litar inte på företag som endast är med i petas lista , de kontrollerar ej företagen och har lägre krav på dem
  Mvh
  Soraya

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej! Jag vet att de har Petas logga, men tror inte de har leaping bunny! Du vet att det är många företag som är veganska och cruelty free, men som varken är anslutna till peta och leaping bunny, vad jag förstår är det många gånger en kostnadsfråga 🙂
   Du får ta ställning själv, men nabla är ett av de företag jag verkligen litar på!
   Ha en trevlig kväll!

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] BB-cream: bareMinerals Complexion Rescue Powder: MAKIASH Perfect Finish Loose Powder Blush: NABLA Blossom Blush Kendra Bronze: bareMinerals Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer  Highlighter: Youngblood Lunar Dust […]

 2. […] dessa snart, kan inte hålla tassarna borta länge till! Vill ni se swatches så gå in hos Ida (spindelsven.com) för att se hennes fina […]

 3. […] dessa snart, kan inte hålla tassarna borta länge till! Vill ni se swatches så gå in hos Ida (spindelsven.com) för att se hennes fina […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *