Wet n Wild Megaglo Contour

wet n wild megalo contour Har du hört talas om Wet n Wild? Wet n Wild är vad jag skulle vilja kalla ett superplånboksvänligt makeupmärke som dessutom satsat på att vara schyssta! En väldigt stor del av deras produkter är veganska och de testar inte på djur. D.v.s att om du är en person som vill köpa etiskt schyssta produkter men kanske är måttligt intresserad av att lägga större summor på skönhet är Wet n Wild verkligen något du kan spana in, självklart passar Wet n Wild alla, men för den som antingen har en begränsad budget eller som bara är snål med skönhet är Wet n Wild klockrent!

De produkter jag tänkte berätta om är två contourprodukter som jag tycker är klockrena nybörjarprodukter; Wet n Wild Megaglo Contouring Palette Contour och Megaglo Dual-Ended Contour Stick. Eftersom jag är Pale McPaleface har jag de ljusaste färgerna och de finns så klart i fler utföranden. Wet n Wild Megaglo Contouring Palette Contour har jag i färgen Dulce De Leche som är ett matt contourkit som drar åt det neutrala hållet, jag vet inte riktigt varför, men på min bild ser det aningens gulare ut än vad det faktiskt är.
Pga lite budgetprodukt är förpackningen inget fancysmancy, men bryr vi oss om det när en contourpalett kostar 79 kr? Nä. Megaglo Contouring Palette är snällt pigmenterad vilket innebär att du inte kommer se krigsmålad ut om du inte är en van ansiktsskulpterare, du kan i lugn och ro arbeta upp din opacitet, vilket jag tycker är en fördel.
wet n wild megalo contour swatchesWet n Wild Dual-Ended Contour Stick har jag i färgen Light/medium och jag ska erkänna att jag var lite rädd för det då contourfärgen mer påminner om en bronzer, men det var helt obefogat! Jag ska säga att jag är sjukt förvånad över hur enkelt contoursticket är att använda! Jag hade förväntat mig en kaka i ansiktet, men formulan är lite gelig och det är jätteenkelt att arbeta upp den grad av skulptering som önskas. Med fördel suddar du produkten med en fuktad beautyblender och bygger upp din contour gradvis. Ser väldigt naturlig ut så ett kanonbra val för dig som är väldigt mån om att din bas alltid ska se naturlig ut! Även denna kostar 79 kr och är således ingen supertörn för plånboken om du inte skulle bli frälst.

Nu har jag haft lite halvsvårt att hitta var just dessa två säljs exakt, men Ellos har en mörkare version av Contouring Palette och Dual-Ended Contour Stick hittar jag faktiskt inte i någon svensk webbutik. Är det någon som kanske sett dessa i butik och kan hjälpa till?

All over all: bra budgetprodukter som är helt cruelty free och veganska. Whats not to like? Har du testat någon av dessa eller är du nyfiken?

2 Kommentarer
 1. Charlotte
  Charlotte says:

  Hej!

  Jag undrar om du kan tipsa om någon bra concealer som täcker rödheter i huden som cuperoser?

  Med vänlig hälsning Charlotte

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hejsan! Jag skulle rekommendera något som är färgneutraliserande! Tänk en concealer som drar åt det gröna hållet, det slår ut mycket rödheter i huden. Jag vet att Urban Decay har en sådan produkt, men tror inte den kommit till Sverige. Clinique har också liknande produkter, så om du inte tycker det är så viktigt huruvida något är cruelty free eller inte kan du titta på dem 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *