Makeuplook: To conceal her ravaged body

Smudge eyeAlltså jösses, nu när det är såhär varmt är jag inte alls sugen på att gegga med smink. Egentligen vill jag gå i timtals med mina hundar, men de är för varma så det får hela tiden vänta till kvällen och då är det ju inte FULLT lika najs (även om jag lever för sommarkvällar). Nu är det ju så att yours truly tål solen EXTREMT dåligt, alltså bränner mig av att titta på den typ. Så jag badar i solskydd och är jätteförsiktig.

Med allt detta sagt har jag dessutom svårt att bli brun och tål inte brun utan sol. Ibland undrar jag verkligen vems gener jag fick, för båda mina föräldrar blev bruna och mina syskon är rätt duktiga på att se mänskliga ut. Så då fuskar jag. JÖSSES VAD JAG FUSKAT IDAG. Vi snackar typ tre nyanser uppåt i ansikte och på kropp. Nu när det är så varmt är jag inte förtjust i att ha smink som är ”ömtåligt” utan föredrar något som kan creasea och smälta utan att man blir ful. Då ser jag gärna ut såhär. Det är mycket, men det är tunt och känns inte.
Smudge eyeBasen är E.L.F Kohl Eyeliner toppad med Inglot Pure Pigment Eye Shadow 85, sedan har jag fyllt i med lite svart skugga där det behövts. Ungefär så enkelt. Suddat lite i kanterna med Zwicky ur Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette också.
Smudge eye makeupBAS
Lumene Instant Glow Beauty Serum
bareMinerals Complete Coverage Concealer – Light
The Body Shop Drops of Sun Holiday Glow Creator
Becca Shimmering Skin Perfector – C Pop
Milani Baked Powder Blush – Corallina
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Maffei + Cigar

ÖGON
E.L.F Kohl Eyeliner
Inglot Pure Pigment Eye Shadow – 85
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Fornax
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – Black
Palina Drama Queen Mascara

LÄPPAR
IsaDora Lip Pencil – Bare Beige
TooFaced Lip Injection – Milkshake

6

3 Kommentarer
 1. Madde
  Madde says:

  Ååh jag hade samma hårfärg som dig för några år sen och saknar det som fan när jag ser denna bild. Mörkbrunt och grönblå går verkligen snyggt ihop alltså..!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Förstår det, det är en härlig färg! Håller på att gå över lite, lite mer till det grönare hållet, men pigmenten sitter ju som ett helvete så tar sin tid haha! Kul när färgen ska bort sen… RIP

   Svara
   • Madde
    Madde says:

    Jag använde directions Alpine Green. Så snyggt. Men Ja, jag fick klippa bort det tillslut, för hur mycket jag än färgade över med brunt så lyste det igenom…

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *